in

Russische fotografe legt prachtig ouder koppel vast, en bewijst dat liefde de tijd overwint

Soms heb ik het gevoel alsof we in een maatschappij leven, waarin we neerkijken op ouder worden. Het lijkt alsof veel mensen denken dat ouder worden gelijk staat aan een leven zonder nieuwe ervaringen, plezier hebben of verliefd worden.

Maar liefde is tijdloos en relaties die al decennia duren zijn doorgaans het sterkste. Mijn ouders zijn al meer dan 40 jaar samen en hoewel ze ruzie maken en kibbelen, valt hun band niet te vergelijken met wat dan ook.

Lees ook  Vreselijke ouders zetten zoon te koop op tweedehandssite.

Het is treurig dat we niet meer oudere liefde zien in films of in reclames. Een persoon die het daar wellicht mee eens is, is de Russische fotografe Irina Nedyalkov. Een tijdje terug nam ze een aantal prachtige en ontroerende foto´s van een ouder paar op het strand.

Toen ze de lieve foto´s op haar Facebook pagina plaatste reageerden duizenden mensen enthousiast op het zien van dit oudere koppel wat mooie momenten deelt. De foto´s zijn wereldwijd gedeeld en hebben overal goede feedback ontvangen. Het lijkt alsof mensen blijf worden van oudere liefde op foto´s.

Lees ook  Tiener geëlektrocuteerd nadat ze per ongeluk haar iPhone in bad liet vallen.

We delen hieronder een aantal van de foto´s zodat jij er ook van kunt genieten. Kijk wat je ervan vindt.

Deel deze mooie en ontroerende plaatjes met je vrienden en andere dierbaren als je het ermee eens bent dat de liefde op elke leeftijd fantastisch is!

Gemeente weigert Eric een garage te laten bouwen, maar dan is hij ze te slim af met de perfecte oplossing

Hij plakt plastic flessen op een kartonnen boord en hangt het uit het raam, de reden is geniaal