in

Roxeanne Hazes legt uit hoe ze op hun bijzondere babynaam kwamen:

Bijna een maand geleden beviel Roxeanne Hazes van haar eerste zoontje. Het mannetje kreeg de naam Fender. Maar hoe is de zangeres eigenlijk op deze naam gekomen?

Op Instagram gaf Roxeanne haar volgers de mogelijkheid om haar vragen te stellen. Op een aantal van die vragen gaf ze antwoord en ze vertelde onder andere waar de naam van hun zoontje vandaan komt. Roxeanne schrijft: “Erik en ik zochten op een website naar coole Amerikaanse rocknamen. Toen we langs de naam Fender kwamen, keken we elkaar aan en wisten we dat dit de naam moest zijn. We zaten ook nog te denken aan Jack & Kik.”

Lees ook  Je gelooft nooit waarom deze man scheerschuim in zijn auto heeft liggen… Briljant!

Hazes
Roxeanne heeft er niet voor gekozen om haar kindje André te noemen of de achternaam Hazes te geven: “Ik was er vrij snel uit dat ik ons kind geen Hazes wilde laten heten en geen André. Puur omdat ik ons kind een onbezorgde jeugd gun en hij zijn schooltijd zo normaal mogelijk kan doorbrengen.”

Roze wolk
De kersverse moeder is ook openhartig over de eerste tijd na de geboorte van haar zoon: “Ik huilde om alles. Ik het begin voelde alles een beetje overweldigend. Je twijfelt aan alles, bent het ene moment intens gelukkig en het andere moment vraag je je af of je het überhaupt wel goed doet en of je hier wel klaar voor bent. Hoort er echt allemaal bij en die zogenaamde roze wolk laat soms ook even op zich wachten hoor.” Het is voor Roxeanne dan ook geen reden om geen tweede kindje te willen: “Ondanks het slaaptekort is hij het allermooiste wat ons is overkomen. dus zodra ik weer van bil mag, een broertje of zusje erbij voor Fender. Nee hoor, over een paar jaartjes, héél graag!” Nu geniet de zangeres duidelijk met volle teugen van haar eerste kindje:

Lees ook  Een vrouw schonk een doos koekjes aan deze piloten. Ze aten hen blij op tot ze het begeleidende briefje lazen en geschokt achterbleven.

Shanna (39) deed het met haar baas: “Ik ging elke dag naar mijn werk alsof ik naar een feestje moest”

Tiener leent vaseline voor in de slaapkamer. Mama hapt naar adem als kleine broertje ‘s ochtends dít bekent.