in

Roxeanne Hazes aangerand: Erik haalt verhaal / situatie loopt volledig uit de hand

Een avondje stappen kan weleens uit de hand lopen. Daar heeft Roxeanne Hazes (30) nu ook ervaring mee. In ‘&C’ vertelt ze dat een avondje uit met haar vriend Erik Zwennes in ruzie uitmondt, nadat iemand in haar billen knijpt.

“Erik ging verhaal halen bij die gasten, en dat liep volledig uit de hand”
Roxeanne blikt terug op de avond waar een man haar billen betast. “Zo brutaal. Erik ging verhaal halen bij die gasten, en dat liep volledig uit de hand.” Volgens de zangeres blijft haar vriend ‘heel kalm’, terwijl de brutale mannen steeds woester worden. “Er ontstond vuur in hun ogen en de sfeer werd zo grimmig dat we naar een andere club zijn gegaan.” Dat lijkt het koppel op dat moment het beste om te doen.

Lees ook
Lily (23) dacht griep te hebben, maar bleek levensbedreigend ziek te zijn

Het is niet de eerste keer dat Roxeanne verwikkelt raakt in een ruzie tijdens een avond uit. “Met vriendinnen maakte ik ook een keer mee dat een stel ruzie kreeg, de man een glas op tafel gooide en er een scherf in mijn oog terechtkwam.” De zangeres kan niet geloven dat een situatie zo escaleert. “Dat je denkt: what the fuck is hier zojuist gebeurd?”

Lees ook
Jan drinkt elke dag 3,5 liter van zijn eigen pis

Rox heeft niet alleen een aanvaring met mensen in clubs, maar ook met haar eigen moeder. Al houdt Rachel haar lippen stijf op elkaar wat betreft de roemruchte erfeniszaak rondom het Hazes-imperium.

Nederlandse toerist die poepte op slapende man nu zelf ondergepoept!

Rukverslaafde Wouter: ‘ Heb het 2 dagen maximaal kunnen volhouden ’