in

Rouwende weduwnaar geeft plant van overleden echtgenote, sinds haar overlijden 19 jaar geleden, elke dag water.

Op 24 december 1996 – kerstavond – won de echtgenote van Frankie, Maxine, een wedstrijd. Haar prijs was een prachtige kerstroos die perfect was voor de feestdagen. Uitgelaten nam Maxine de plant mee naar huis om aan Frankie te tonen.

Drie dagen later gebeurde het ondenkbare. Maxine overleed aan een onverwachte hartstilstand. Frankie was kapot van verdriet maar hij zou de plant houden om zijn geliefde vrouw te herinneren. De voorbije 19 jaar gaf hij de plant elke dag water en zag hem alsmaar groeien.

Lees ook  Vrouw klaagt over slecht zicht, en dan vinden artsen 27 contactlenzen in haar oog

Een klassieke kerstster of kerstroos houdt het binnen enkele maanden uit. Maar Frankie kon de plant gedurende 20 jaar in leven houden! Dit verbaasde niet alleen vrienden en familie, maar ook botanische deskundigen zijn onder de indruk. Ondertussen is de plant bijna 1,5 m groot en weegt hij 45 kg. De plant is ondertussen zo groot dat Frankie niet meer uit zijn venster kan kijken.

Lees ook  Oeps, foutje: afwasbare verf blijkt niet zo afwasbaar te zijn als de verpakking belooft

DEEL dit ongelofelijke en hartverwarmende verhaal met je vrienden!

Voor haar te doden, besliste de man om een beetje met haar te experimenteren. Schokkende foto’s!

Hond vangt geur op en begint paniekerig een put in de grond te graven. Wat hij levend begravend vindt, is bloedstollend.