in

Rouwende ouders vinden geheime brief die hun dochter naar haar 22 jaar oude ´ik´ had geschreven

Tim en Mary Smith hun levens waren verwoest toen hun 12jarige dochter, Taylor, overleed. Op 5 januari 2014 stierf het intelligente, blije en creatieve meisje plotseling, nadat ze het gevecht tegen een longontsteking verloren had.

Toen de ergste schok langzaam verdween. Ging Taylor haar ouders door haar spullen. In een doos vonden ze een brief die Taylor gericht haar aan haarzelf, maar dan 10 jaar later. De brief moest in 2023 geopend worden, maar omdat Taylor dat niet meer kon doen, openden haar ouders de brief.

Natuurlijk waren ze überhaupt verbaasd dat hun dochter een brief aan haar toekomstige ´ik´ had geschreven, maar toen het echtpaar de woorden van hun dochter las, konden ze de tranen niet tegenhouden.

Het horen van Taylors ´stem´, ondanks dat de woorden op papier stonden, gaf Tim en Mary veel troost. Ze deelden de hartverscheurende brief online, waar honderdduizenden mensen ‘m gelezen hebben.

Ouders Tim en Mary Smith verloren hun dochter Taylor aan een longontsteking, toen ze pas 12 jaar oud was. Na een poosje, ging het echtpaar uit Tennessee door de spullen van hun dochter en ze vonden een mysterieuze brief.

Taylor had een brief geschreven, gericht aan haar toekomstige ik. Ze schreef de brief op 13 april 2013, en mocht 10 jaar later opengemaakt worden, op 13 april 2023. Taylor zou dan 22 jaar zijn geweest.

De enveloppe lijkt op die van een officieel document, alsof het erg belangrijk was. En het enige wat de identiteit van de schrijfster onthulde, was het handschrift van Taylor.

Lees ook  Déze bekende nederlander maakt binnenkort zijn opwachting in gtst

Met grote interesse en nieuwsgierigheid, besloten Taylor haar ouders de brief te openen. Het was een emotioneel moment en toen Taylors ouders lazen wat hun dochter te zeggen had, rolden de tranen over hun wangen.

“Beste Taylor,

Hoe is het leven? Het is best simpel op het moment (10 jaar geleden). Ik weet dat dit voor jou te laat is, maar op het moment dat ik dit schrijf is het nog vroeg: Gefeliciteerd met het slagen voor de middelbare school! En als dat niet het geval is, ga terug en blijf het proberen. Haal dat diploma! Ga je (wij) naar de universiteit? Als dat niet het geval is, begrijp ik het. We hebben er tenslotte een goede reden voor.

Vergeet niet dat het Allana´s elfde verjaardag is vandaag! Poeh, 11 alweer? In mijn tijd, was ze net 1 geworden! Ik kon niet naar dat feestje trouwens, want ik was in Cranks in Kentucky voor mijn eerste ´missie´. Ik ben alweer 6 dagen terug!

Daarover gesproken, hoe is je relatie met GOD? Heb je recent gebeden, hem aanbeden, de Bijbel gelezen of de Heer op andere manieren gediend? Als dat niet zo is, sta op en doe het NU! Het maakt me niet uit wat er momenteel in je leven gebeurt, doe het! Hij werd gepest, geslagen, gemarteld en gekruisigd voor jou! Een man vrij van zonden, die jou of iemand anders nooit iets fout heeft gedaan!

Lees ook  Het publiek schrikt zich rot als deze jonge man begint te dansen. Is dat nog wel menselijk?

Welnu, heb je nog meer missies gedaan? Ben je wel eens buiten de landsgrenzen geweest? En in een vliegtuig gezeten?

Is Doctor Who nog op tv? Als niet, hoe is het geëindigd? Je moet wat Doctor Who gaan kijken! Maar niet meteen hoor, je moet eerst je eigen wijze woorden lezen!

Heb je al een eigen plek om te wonen? Als we doorstuderen, wat is onze ´major´? Op dit moment, wil ik advocaat worden.

Ben je de laatste tijd nog naar Dollywood geweest? Hun nieuwste attractie op dit moment is de ´Wild Eagle´. Het is zo leuk!

Ik denk ook dat ik m´n iPad ga verkopen en een iPad mini ga kopen. Vergeet je kinderen niet te vertellen dat wij ouder zijn dan de tablet! Ik voeg een tekening van een iPad toe, zodat je die kunt laten zien.

Oké, ik denk dat dat alles is. Maar vergeet niet dat het 10 jaar geleden is dat ik dit schreef. Er zijn ondertussen goede en slechte dingen gebeurt. Dat is hoe het leven werkt, en je moet er gewoon in meegaan.

Liefs, Taylor Smith”

Prachtige woorden van een engeltje die te vroeg van haar familie werd weggenomen!

Werd jij ook geraakt door Taylor haar worden over het geloof en familie? Deel ze dan met je vrienden op Facebook, zodat haar boodschap levend blijft!

Zwangere hond heeft een gigantische buik – tijdens de bevalling beseffen dierenartsen dat de röntgenfoto onjuist was

Charlotte haar gezicht werd aangevreten door een wasbeer, 11 jaar later gebeurt er wat ze altijd al wilde