in

Binnenkort feestje? De Rodeo Bull Ride 18+ variant mag niet ontbreken!

Een feestje in de tuin is altijd mega gezellig. Als er iemand jarig is en je met al je vrienden en familie buiten in de tuin kunt chill, dat is puur geluk. Als je in Amerika bent geweest dan ken je vast wel de mechanical Rodeo Bull Rides? Hiermee kun je oefenen op een mechanisch stier en moet je zo lang mogelijk blijven zitten. Maar wist je dat er ook een geniale 18+ variant is?

18+ rodeo bull ride
We zeggen er alvast bij: dit speeltje is niet voor elk feestje. Deze rodeo ride is namelijk niet op een stier, maar op een geslachtsdeel. Enadio Rentals komt met een 18+ ride die je nu kunt huren voor feestjes. En het ziet er, eerlijk is eerlijk, geniaal uit.

Lees ook  Gaby Blaaser vertelt hoe vaak ze met zichzelf… Je weet wel wat we bedoelen

Met deze ride laat je iedereen keihard lachen en is jouw feestje nog net iets meer geslaagd. Hoe lang hou jij het vol op dit ding? De meeste mensen vliegen er na een paar seconden al keihard af. Maar misschien ben jij wel enorm getraind?

Ook gewone bull rides
Uiteraard hebben ze ook gewone bull rides te huur. Helaas moet je wel helemaal naar California om er eentje te bestellen. De kans dat ze bezorgen in Nederland lijkt ons vrij klein. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een goed Nederlands alternatief.

Lees ook  Harde uitspraken: André Hazes hoopt dat zoontje ooit begrijpt waarom hij Monique vernederd en ‘gedumpt’ heeft

Uiteraard helpt AliExpress ons voor de honderdste keer uit de brand. Je kunt daar jouw eigen Rodeo Bull Ride bestellen. Je hebt ze in vele verschillende soorten en maten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enadio Rentals (@enadio_rentals)

Justin en Pixee zijn het knapste stel ter wereld (volgens hen zelf)

Zien: André Hazes en Sarah van Soelen verwachten een baby!