in

Relatiemysterie rond Thierry Baudet: Niet met vriendin, maar met vriend naar Thailand

Hoewel de rijzende politieke ster Thierry Baudet (34) in interviews niet uitgesproken raakt over zijn Iraanse vriendin, is hij nog nooit met haar in het openbaar gesignaleerd. Ook Story trof de FvD-leider thuis alleen aan. Thierry doet een boekje open…

Wat heeft Thierry Baudet te verbergen in zijn mysterieuze privéleven? De rebelse politicus, die zijn Forum voor Democratie (FvD) in de laatste peilingen zag groeien tot een van de grootste partijen van dit land, beweerde deze zomer in Story tot over zijn oren verliefd te zijn op een ‘bloedmooie vrouw’ met ‘mooi lang zwart haar’, die hij had ontmoet tijdens een bijeenkomst van het FvD. ‘Ik heb het goed te pakken, ja. Ik ben erg door haar geraakt. Ze straalt een rust uit die ik maar zelden bij een andere vrouw heb mogen ondervinden,’ zei Thierry, die in een adem door een intieme onthulling deed: ‘Ik merk dat ik zó verliefd ben dat ik geen oog heb voor andere vrouwen. Ik wil zelfs niet eens meer masturberen, omdat ik haar daar tekort mee zou doen. Ik wil me geheel ter beschikking kunnen stellen aan haar.’

Lees ook  Zes maanden voor een hartaanval kan het lichaam signalen afgeven: dit zijn degenen die niet over het hoofd mogen worden gezien

Verhalen en kennis
Maar Thierry zei ook in datzelfde Story-interview: ‘Haar schoonheid is ondergeschikt aan het feit dat ze me weet te boeien met haar verhalen en kennis. Bovendien geeft ze tegengas en daar ben ik gek op. Ik wil geen jaknikkers om me heen. Dat leidt alleen maar tot verveling.’ In een recent interview in Volkskrant Magazine sprak Thierry nogmaals over zijn vriendin, die als kind van asielzoekers zou zijn geboren nadat haar ouders uit Iran naar ons land waren gevlucht. Hij zegt ongelooflijk veel respect voor haar te hebben. ‘Als ik mijn vriendin hoor spreken over haar leven en de strijd van haar ouders om iets op te bouwen. Opgeklommen vanuit een taalachterstand. Mavo, havo, vwo, studeren. Dat soort mensen moeten we hebben,’ aldus Thierry, die eerder aan Story vertelde zijn vriendin een hoop liefde en genegenheid te kunnen bieden.

Compleet ander beeld
‘Ik ben een groot romanticus. Maar ik leef in het besef dat er in de media een compleet ander beeld van mij bestaat, en al helemáál als het over vrouwen gaat. Ze proberen mij er telkens van te beschuldigen dat ik vrouwen alleen maar zie als onderdanige, ambitieloze, seksuele wezens. Dat zijn niet alleen pertinente onwaarheden, het is ook ronduit scandaleus. Neem van mij aan dat als er íémand is die een vrouw hoog heeft zitten, ik het ben!’ Maar hoe verliefd Thierry ook stelt te zijn: hij is tot op de dag van vandaag niet met zijn vriendin in het openbaar gesignaleerd!

Lees ook  Schokkend! Als de duikers zien wat daar drijft worden ze misselijk. Ze ontdekken namelijk iets verschrikkelijks!

Thailand
Wanneer Story hem treft voor zijn piepkleine appartement in het centrum van Amsterdam, maakt hij een relaxte indruk. ‘Ik kom net terug uit Thailand,’ vertelt Thierry, terwijl hij zijn donkere zonnebril afdoet. ‘Daarom ben ik zo bruin,’ wijst hij naar zijn gezicht. ‘Of ik daar met mijn vriendin op vakantie was? Nee, met een vriend van me.’ En dat is opmerkelijk: omdat Thierry als politicus werkdagen heeft van zeker twaalf uur, leek de vakantieperiode een uitstekend moment om flink wat tijd met zijn vriendin in te halen. Maar hij verkoos het gezelschap van een vriend in het romantische en zwoele tropenland, ver weg.

Thierry Baudet wordt de nieuwe minister-president

Verdrietig nieuws voor Eddy Zoëy