in

Recent onderzoek bewijst het volgende: Vrouwen die praten in hun slaap zijn uniek en bijzonder!

Kan jij ook zo lekker kwebbelen in je slaap? Dat je geliefde jou de volgende ochtend weer moet wijzen op alle vreemde dingen die je hebt uitgekraamd?

Wees geprezen, want uit recent onderzoek is gebleken vrouwen die in hun slaap praten uniek zijn en over een bijzondere eigenschap beschikken: Vrouwen die namelijk in hun slaap praten hebben een hoger empathisch vermogen dan anderen die niet in hun slaap praten!

Uit het onderzoek dat werd gepubliceerd door het Journal Brain And Development, bleek dat slechts vijf procent van alle mensen in hun slaap praat. Het zijn vooral de mannen die graag ’s nachts een babbeltje houden. Dus je mag jezelf als vrouw op zijn zachts gezegd bijzonder noemen wanneer jij in je slaap een echte verhalen verteller bent! Daarnaast is gebleken dat vrouwen die praten in hun slaap beschikken over een gezonde dosis empathie: Je kan je goed in anderen verplaatsen omdat je ze beter begrijpt en je zal ook eerder geneigd zijn om anderen te helpen.

Lees ook  9 mensen die parkeerden als asocialen – en precies hun verdiende loon kregen.

S’nachts maak je de stoffen glycine en gamma-aminoboterzuur aan. Deze stofjes leggen je stembanden plat en zorgen ervoor dat je in je slaap hele verhalen vertelt die, soms wat lastig zijn te ontraadselen. Val jij in die vijf procent? Maak je geen zorgen, want praten in je slaap is volgens het onderzoek niet schadelijk voor je gezondheid! het enige waar je je misschien druk om zou kunnen maken is je sociale reputatie…

Lees ook  Dokter vindt verlaten baby in de bosjes, dan ziet de dokter een detail op haar maag en schrikt zich kapot

Ken je nachtelijke verhalenverteller? Deel dan dit artikel met diegene!

2-jarige jongen verdwenen – politie volgt pootafdrukken door het bos om zijn zaak op te lossen

Volgens onderzoek snurken vrouwen minstens zo hard als mannen…