in

Rachel Hazes geeft het verlossende antwoord: “Is Sarah zwanger van André?”

En daar was ineens een foto van Sarah van Soelen en Rachel Hazes bij een babywinkel met de suggestie dat André Hazes wéér vader zou worden. Story heeft Sarah met haar eigen moeder én schoonmoeder gekiekt terwijl ze babyspullen zijn gaan kopen.

Het zou natuurlijk behoorlijk heftig nieuws zijn wanneer ze zwanger van de zanger zou zijn terwijl ze net uit de kliniek komt. De zanger zelf zou momenteel voor de tweede keer in een maand tijd zijn opgenomen in een kliniek in Spanje. Gelukkig is Rachel altijd in voor een praatje met de roddelmedia. Ze zegt: “Dat Sarah zwanger zou zijn, is mij niet bekend.

Lees ook  Groep ’uitermate vervelende’ en vechtende jongeren van strand geveegd in Zandvoort

Maar kinderen vertellen hun ouders ook niet alles hé! Ik zou het geweldig vinden. Voor mij is Sarah een ontzettend fijne schoondochter, ik gun het André en haar enorm!” Het mag dus duidelijk zijn dat er géén babyspullen zijn gekocht voor Sarah zelf.

Rachel Hazes geeft duidelijkheid betreft “zwangerschap” André Hazes en Sarah van Soelen!
Dat de drie dames bij een babywinkel waren is gemakkelijk te verklaren. De neef van André, Djarno Hofland, verwacht binnenkort een dochtertje. Ook een vriendin van Sarah is zwanger. Rachel bevestigt dit aan weekblad Story: “Ons bezoekje met z’n drieën had een andere reden. Sarah moest iets voor een vriendin kope. Ik zocht iets voor mijn neef Djarno die weer vader wordt. Dat Rebecca ook mee was, vond ik super leuk! We zijn heel close met z’n allen.” Ook Yvonne Coldewijer, de koningin van de roddels, heeft laten weten geen enkel vermoeden te hebben dat Sarah zwanger zou zijn.

Lees ook  Dit is dus het bloedmooie zusje van Max Verstappen:

Adonay (11) verdronk tijdens eerste zwemles, OM wijst naar instructeurs: ‘Ze is haar enige kind voorgoed kwijt’

Heel veel gratis paaseitjes testen? Reageer dan op deze vacature