in

Puppy sterft nadat kinderen hem neersteken

Kinderen zouden moeten weten dat dierenmishandeling absoluut not done is. Helaas slagen sommige ouders en scholen er niet in om deze fundamentele principes aan hun kinderen bij te brengen.

Kinderen zouden dit moeten leren als ze nog jong zijn. Als ze de puberteit bereiken, is het te laat. Dergelijk incident vond plaats in Mesquite, Texas. Een vrouw zag hoe enkele kinderen in het park twee hondjes met scherpe stokken aan het neersteken waren. Ze belde meteen naar een dierenwelzijnsorganisatie in Dallas.

Lees ook  Gruweldood van broedende eend: maaiers laten voortaan meer ruimte aan de waterkant

Gelukkig kon ze de hondjes afnemen en naar een dierenasiel brengen voor meer kwaad aangericht kon worden. De hondjes kregen de namen Macey en Hogan, die na de mishandeling niet meer kon wandelen.

Macey bleef echter altijd aan zijn zijde en knuffelde tegen hem aan. Helaas overleefde Hogan niet. Macey rouwt nu om de dood van haar broertje en voelt zich erg eenzaam. De politie heeft een oproep gedaan aan getuigen om zich te melden. DEEL dit met je vrienden!

Lees ook  Man verkoopt z’n kat een schop en krijgt onmiddellijk zijn verdiende loon.

Het huis van het gezin staat in lichterlaaie. De volgende dag ontdekt de vader iets in de assen dat zijn hart sneller doet slaan.

Boer plant duizenden eikenbomen om zijn overleden vrouw te eren. 17 jaar later brengt een luchtfoto een geheim aan het licht.