in

Psychopathische daad schokt het internet: Moeder bedenkt onmenselijk gruwelijke “straf” voor haar echtgenoot.

Waarschuwing: Dit artikel bevat schokkend videomateriaal.

Als we ons een moeder met haar kind voorstellen, hebben de meeste dit ontroerend beeld voor ogen: mama speelt met het kleintje en ontfermt zich liefdevol over haar kind. Helaas is dat niet altijd het geval. Zoals het volgende geval aantoont, zouden sommige ouders niet met hun kinderen alleen gelaten mogen worden: de 28-jarige Nareumon Jampasert uit Thailand vreesde dat haar echtgenoot haar bedroog. Om dit vermoeden te bevestigen gebruikte de jonge moeder hun gemeenschappelijke zoon, van wie de 32-jarige echtgenoot Jakrit Saisupan boven alles houdt.

Jakrit bleef langer weg van het werk en beantwoordde de telefoontjes van zijn vrouw niet. Om hem te kwetsen nam ze met haar telefoon een video op waarin ze haar zoon met een touw wurgde.

Lees ook  Actrice Abbey Hoes laat niets aan de verbeelding over met video voor de spiegel

Nadat ze haar kind brutaal uit haar bed gesleurd had, begon ze haar man te bedreigen: “Jij denkt alleen aan anderen. Dit is je zoon. Dit is een touw. Kijk hem maar eens goed aan. Hij is nog niet dood en ik heb hem nog niet gedood. Neem je telefoon maar op want anders wil je niet weten wat er gaat gebeuren.”

Nadat Jakrit de video gezien had, stuurde hij het door naar zijn moeder en zijn zus. De twee deelden de video op de sociale media om de aandacht van de politie te wekken. Toen de politie bij haar huis arriveerde, sloegen ze de moeder in de boeien en vergewisten zich meteen of de jongen niet gekwetst was. Gelukkig liep de jongen geen zware verwondingen op.

Lees ook  Jongedame kan rechtstreeks naar ziekenhuis na potje armpje drukken

Helaas restten alleen nog de traumatische wonden. Het trauma waarmee Nareumon haar zoon opzadelde, is onvoorstelbaar. Op een persconferentie liet de moeder in tranen optekenen: “Ik nam het kind, maar ik wilde alleen mijn man kwetsen.”

Volgens DailyMail werd er nadien geen klacht ingediend en wordt deze zaak als een familiale twist behandeld. Laten we hopen dat dit werkelijk nooit meer gebeurd. Wat vind jij? Moet de politie hier niet harder optreden?

Laat van je horen en DEEL dit met je vrienden!

Gehandicapt meisje vecht voor haar leven nadat ze “levend werd opgegeten” door een zwerm ratten.

Trainer rijdt met een auto vol dieren naar het strand – kijk wat er gebeurt als hij de klep open doet!