in

Prins Harry is nu al bang dat zijn huwelijk met Meghan het niet gaat redden

Is hun huwelijk dan toch niet het sprookje dat het lijkt?

Het liefdesverhaal van Meghan Markle en prins Harry leek regelrecht uit een sprookjesboek te komen. De prins en de actrice werden verliefd, trouwden en… leefden voorlopig nog niet lang en gelukkig. Meghan Markle wordt sinds ze in het huwelijksbootje stapte met Harry flink door het slijk gehaald en dat baart Harry grote zorgen.

Harry is bang dat er te veel druk op Meghan komt te staan.

Lees ook  Weinig mensen weten het correcte antwoord: welke auto moet zich eerst verplaatsen?

Kritiek
Meghan heeft de prins dan wel aan de haak geslagen, maar een ding is zeker: makkelijk heeft de voormalig Suits-actrice het niet. Sinds ze is getrouwd, wordt de ene negatieve bewering na de andere negatieve bewering over haar gedaan. Haar vader maakt zich zorgen om zijn dochter, haar familie geeft haar nu al de schuld mocht hun vader overlijden en de Hertogin van Sussex werd onlangs ook nog eens flink afgekraakt door de beste vriend van prins Charles.

Zorgen
Niet alleen doen veel akelige verhalen over Meghan de ronde, ook Meghan zelf blijkt te struggelen. Volgens een bron vindt ze het moeilijk om te wennen aan alle regels van het Koningshuis. Maar het zijn nog altijd de roddels die Harry de meeste zorgen baren. Meghan lijdt erg onder de kwade uitspraken en de prins zou vrezen dat zijn huwelijk te veel onder druk wordt gezet. Hij zou zelfs bang zijn dat hun huwelijk om deze reden stuk zal lopen.

Lees ook  Geniaal trucje om een gebroken rits te herstellen – je hebt alleen een vork nodig

PAPA GRAAFT EEN RARE VORM IN HET GRAS. WAT HET WORDT? GEWOONWEG BRILJANT!

Jonge vrouw stuurt man 65.000 sms’en na eerste date: “Verlaat me niet, Anders moet ik je vermoorden”