in

Prachtig eerbetoon aan alle brandweerlieden die branden in Australië bestrijden

De afgelopen maanden hebben brandweerlieden in Australië onvermoeid gevochten tegen de verwoestende branden in het land – iets wat zaterdag werd geëerd bij het Sydney Opera House.

De vreselijke branden hebben vele levens gekost, zowel mensen als dieren, en hebben duizenden mensen gedwongen te evacueren uit hun huizen.

Enorme gebieden zijn verwoest door de branden en het zal enkele decennia duren voordat alles hersteld is, zeggen experts.

Om de verwoesting te bestrijden, vechten de brandweerlieden van Australië dag en nacht. Duizenden brandweerlieden hebben hun woonplaats verlaten om op locatie de branden te helpen bestrijden.

Lees ook  Schokkend: Politie uit Saoedi-Arabië arresteert drie vrouwen die dreigen om verkr*cht te worden om verbazingwekkende reden

Om hun heldhaftige inspanningen te eren, werden afgelopen weekeinde aangrijpende beelden geprojecteerd op het Sydney Opera House, een van de meest iconische gebouwen ter wereld.

Verschillende beelden, waaronder van brandweerlieden samen met een bord met de tekst ‘Bedankt allemaal’ konden ‘s avonds worden gezien, aldus News.com.au.

“We verlichten het zeil van het Opera House om een collectieve steun te betuigen aan allen die getroffen zijn door deze verwoestende branden en onze grote dankbaarheid te tonen aan alle reddingspersoneel en vrijwilligers voor hun fantastische werk en moed,” vertelde Louise Herron aan News.com.au.

Lees ook  “Tumormeisje” heeft na jaren vol pesterijen liefde van haar leven gevonden: “Als hij naar me kijkt, voel ik me mooi”

In maart zal er volgens The Sydney Morning Herald een liefdadigheidsgala worden gehouden in het Opera House, waarvan alle opbrengsten rechtstreeks naar verschillende organisaties gaan die de branden bestrijden, waaronder het Rode Kruis en verschillende dierenreddingsgroepen.

Een meer dan verdiend eerbetoon! Een enorm applaus voor de Australische brandweerlieden!

10 foto’s laten zien hoe het Australische bos begint te bloeien na de verwoestende bosbranden

Anouk zet haar eigen dochter voor schut met foto op Instagram