in

Populair speeltje ontploft in het gezicht van zijn zoontje – nu wil papa anderen waarschuwen.

De laatste tijd kan je niet het internet op zonder dat je iets ziet over spinners. Als je niet weet wat het is, heb je er vast al wel eens een foto van gezien. Het speeltje promoot zichzelf als een manier om stress te verminderen en een hulp voor personen die aan concentratiestoornissen lijden. De algemene consensus van de experts of het speeltje hun echt helpt, is eerder verdeeld. Sommige experts beweren dat het zelfs het tegenovergestelde effect kan hebben – dat het je nog meer afleidt.

Of het nu echt helpt om stress te verminderen, is wellicht iets waar kinderen zich niet al te veel zorgen om maken, want het speeltje blijkt een ontzettende hit te zijn.

Lees ook  Jaimie (21) toont zijn ongelofelijke transformatie: van bloedmooie vrouw naar deze jongeman

Maar voor een jongen en zijn familie draaide het uit op een nachtmerrie.

Vader John Harris en zijn zoon waren erg enthousiast over hun spinner. Ze zochten op het internet zelfs naar nieuwe manieren om het te spinnen. John zag YouTube-video’s over mensen die luchtcompressors gebruikten om het nog hoger en sneller te laten spinnen.

De avonturier die hij is, kon hij niet wachten om dit met zijn zoon eens te proberen.

Wist hij veel dat dit schijnbaar onschuldige scenario voor zijn zoon zou uitdraaien op een regelrechte nachtmerrie.

Door de snelheid te verhogen met een luchtcompressor ontplofte het speeltje recht in het gezicht van de jongen – en raakte zijn mond. Ze moesten zich naar het ziekenhuis haasten en de jongen moest 30 keer gehecht worden – en 3 hechtingen in zijn mond

Lees ook  Je eigen kasteel hebben? In Turks dorp staan honderden verlaten kastelen

De vader wil andere ouders nu waarschuwen om voorzichtig te zijn met het speeltje. Hij postte foto’s op Facebook en schreef dit bericht:

“Ik weet dat deze post niet eenvoudig is voor iedereen, maar ik vond het noodzakelijk. Dit werd veroorzaakt door een spinner en een luchtcompressor. Ik had de spinner en de slang vast toen het gebeurde. We hadden er al een tijdje mee gespeeld en plotseling ontplofte de spinner. We zijn nu op de spoedafdeling en wachten om gehecht te worden. Ik deel dit zodat niemand mijn domme idee krijgt. We hebben geluk dat het zijn ogen niet raakte. Het had veel erger kunnen aflopen.”

Politieagent zet man aan de kant. Als hij op de achterbank kijkt, breekt zijn hart.

Deze jongen wordt geboren met twee gezichten. De ouders wordt aangeraden om hem “te verlossen.” 13 jaar later verrast hij iedereen.