in

Pommeline van Temptation Island VIPS heeft een compleet nieuw kapsel

We kennen Pommeline van Temptation Island VIPS allemaal met haar lange, lichtblonde haar. Dat kapsel had ze al toen ze meedeed als verleidster aan het tweede seizoen van Temptation Island in 2017, en ook dit jaar – nu ze meedoet als koppel met Fabrizio – zien we de 25-jarige Vlaamse met lange, blonde lokken. Daar is nu verandering in gekomen, want Pommeline heeft een compleet ander kapsel.

Pommeline van Temptation Island VIPS heeft een nieuw kapsel
Van haar lange lokken (ook al zijn het extensions) kan Pommeline geen afscheid nemen. Maar van haar signature haarkleur wel, want de voormalig blondine heeft gekozen voor een totaal andere kleur: blauw! Pommeline van Temptation Island VIPS toont haar nieuwe, kleurrijke kapsel op Instagram. Kijk maar:

Lees ook  Slechtziende opa zwaar mishandeld tijdens wachten op bus. De reden is echt verwerpelijk

Wow, dat ziet er echt heel anders uit. Maar eerlijk is eerlijk, het staat haar wel! Mocht je bang zijn dat Pommeline haar lokken permanent blauw heeft geverfd: haal diep adem. Het is namelijk *slechts* een pruik. Stiekem vinden we het een beetje jammer, want deze kleur kan de Temptation-ster ├ęcht goed hebben!

Zijn Pommeline en Fabrizio nog een koppel?
Er gaan al wekenlang geruchten dat Pommeline en haar vriend (en mede voormalig Temptation-verleider) Fabrizio uit elkaar zijn. Het stel was al verloofd toen ze meededen aan het programma, maar het lijkt er sterk op dat de aankomende bruiloft is afgeblazen. Zo wordt Fabrizio veel gespot met verleidster Julia, met wie hij duidelijk een klik heeft in Temptation Island. Voor meer duidelijkheid moeten we helaas wachten tot het programma is afgelopen. Alleen dan weten we 100 procent zeker of Pommeline en Fabrizio nog een relatie hebben of niet.

Lees ook  Vrouw heeft haar haar in geen 6 maanden gewassen of gekamd. 8 uur later is ze onherkenbaar

Eva heeft tinnitus: “Het wordt nooit meer stil.”

Temtpation Island VIPS Fabrizio gaat muziek uitbrengen