in

Politieagenten die in het midden van het winkelcentrum een peuter opmerken, doen een brutale vaststelling.

In een Braziliaans winkelcentrum werd een ronddwalend kind aangetroffen. De bewakingscamera’s registreerden hoe zijn ouders hem gewoon achterlieten. Wat voor ’n moeder doet zoiets? Gelukkig was het kind niet lang alleen. Het veiligheidspersoneel en enkele voorbijgangers handelden snel. In de straten van Brazilië dwalen helaas heel wat verweesde kinderen rond – dit verhaal zet dat probleem nog eens extra in de verf.

Lees ook  Emotioneel beeld van verpleegster met 3 pasgeborenen na explosie in Beiroet gaat viraal

De video toont hoe de man met het kind de winkel binnenwandelt. De vrouw loopt vlak achter hem aan. De man zet het kind op de grond en wandelt vervolgens weg. De vrouw draait zich om en wandelt eveneens de deur uit. Het arme kind weet gewoon niet wat te doen. In Brazilië leven ongeveer 13 miljoen straatkinderen. Er moet dringend iets gedaan worden.

Lees ook  Jessica nam in bruidsjurk afscheid van verloofde die voor hun huwelijk door dronken bestuurder doodgereden werd

Mijn hart is gebroken.

DEEL dit met iedereen die je kent!

Deze jongen wordt geboren met twee gezichten. De ouders wordt aangeraden om hem “te verlossen.” 13 jaar later verrast hij iedereen.

2-jarig zoontje stort in en zijn lichaam raakt verlamd terwijl mama zijn gezichtje vuurrood ziet worden. Op de spoed onthullen de dokters hartverscheurend nieuws.