in

Politieagente overlijdt nadat verdachte in haar gezicht spuugde.

Nadat een verdachte op Nieuwjaarsdag 2015 in het gezicht van de politievrouw spuugde, kreeg ze tuberculose en overleed zeven maanden later. De 35-jarige Arina Koltsova arresteerde een man toen die zich begon te verzetten en in haar gezicht spuugde.

Ze wist niet dat hij tuberculose had toen. Maar kort daarop werd ze ziek. Hoewel ze zich niet goed voelde, probeerde ze het te negeren. Dan werd de ziekte erger. Op een dag stortte ze tijdens het werk gewoon in elkaar. Haar collega’s haastten zich met haar naar het ziekenhuis waar ze te horen kreeg dat ze tuberculose had. Ze werd meteen behandeld, maar dat zou te laat blijken …

Lees ook  Patrick uit Het Rotterdam Project is uit de afkickkliniek en weer thuis

“Ze werd ziek na Nieuwjaarsdag”, herinnert haar partner agent Mikhail Kindrakevich zich. “Ze had die kerel gearresteerd en die spuugde in haar gezicht. Enige tijd later stortte ze in. Ze onderging een behandeling en zelfs chemotherapie. Ze kreeg te eten door een tube en was fel vermagerd.”

Op 25 juli 2016 overleed de vrouw aan de gevolgen van tuberculose en twee dagen later werd ze begraven in Kiev. “Dit is een groot verlies voor het hele politiekorps van Kiev. Ze zullen Arina voor altijd in onze harten dragen”, liet het politiedepartement weten.

Lees ook  Politieagent opgeroepen naar huis – opent de deur en zijn bloed stolt

Het is onduidelijk of de dader nu vervolgd zal worden voor moord of slagen en verwondingen met de dood tot gevolg.

DEEL dit met je vrienden!

2-jarig zoontje stort in en zijn lichaam raakt verlamd terwijl mama zijn gezichtje vuurrood ziet worden. Op de spoed onthullen de dokters hartverscheurend nieuws.

Het huis van het gezin staat in lichterlaaie. De volgende dag ontdekt de vader iets in de assen dat zijn hart sneller doet slaan.