in

Politieagent zit naast autistisch jongetje op de weg – en doet dan iets wat zijn moeder tot tranen toe beweegt

Alle kinderen zijn één voor één, allemaal uniek. Elk op z’n eigen manier. Voor ze kunnen spreken, ontwikkelen ze op zich al een unieke persoonlijkheid, die ze hun hele leven zullen meedragen.

Sommige baby’s zijn kalm en introvert, terwijl anderen veel energieker en socialer zijn. In beide gevallen zijn kinderen fantastisch, hoe verschillend ze ook zijn.

Wel, dit was zo bij de geboorte van Kyson Baler. Maar hoe ouder hij werd, hoe duidelijker het werd dat hij niet zoals de meeste kinderen was.

Kyson was ouder dan een jaar voor hij kon kruipen, en hij was bijna twee jaar voor hij kon lopen.

Vandaag is Kyson negen, en een kleine, vrolijke jongen. Zelfs al spreekt hij niet.
Kyson heeft A.S.S., autismespectrumstoornis. In april van dit jaar, werd hij een nieuwe sociaal assistent toegewezen in het autismecentrum waar hij naar toe gaat, in Idaho, Verenigde Staten.

Lees ook  Vrouw ziet koffer op het voetpad. Maar als ze erin kijkt? Lieve hemel!

Deze verandering bracht heel wat teweeg bij Kyson en hij kreeg angstaanvallen. Uiteindelijk liep hij zelfs weg uit het centrum. Plots ging hij neer zitten nabij een parking. Hij voelde zich somber en boos en wou niet meer naar het centrum gaan.

Gelukkig was politieagent Chris Scott in de buurt, en merkte hij de jongen op. Natuurlijk begreep hij dat er iets gebeurd was. Hij stapte op de jongen af en zette zich neer naast hem neer, op de stoep.

Al snel raakte Kyson geïnteresseerd in het logo op het politie-uniform van Chris. En het toeval wilde dat net op die dag, Chris een muntstukje bij zich had om kop of munt te spelen. Op de ene kant van het muntje stond het politielogo afgebeeld, en op de andere kant een andere tekening. Hij gaf het aan Kyson, die natuurlijk heel erg blij was.

Lees ook  Dochter van Ronald Koeman laat niks aan je verbeelding over met deze foto's

Nadat Kyson wat gekalmeerd was, vroeg Chris, “Ben je klaar om terug naar binnen te gaan?”

Kyson knikte instemmend, en ze gingen samen terug naar het centrum.

Terwijl Chris en Kyson samen op de grond zaten, nam Kyson’s sociaal assistent een foto van hen samen. Een foto die al snel wereldwijd rond ging.

De moeder van Kyson, Jessica, zag de foto op de website van de politie en was erg geraakt door de goede daad van Scott.

Kyson kijkt echt op naar de politie, en wil op een dag zelf bij de politie gaan, vertelde zijn moeder aan Local News 8

Deel aub dit verhaal als je het ook geweldig vindt als de politie even de tijd neemt om ook in dergelijke situaties op te treden, en hun goed hart te laten tonen!

Niemand gaf een moer om deze weeskinderen – tot een moeder zich om hen bekommerde en ze een waardige begrafenis gaf.

Pak je been 1 uur lang in met kool– het helpt tegen gewrichtspijn!