in

Politieagent en zijn echtgenote adopteren baby van dakloze, drugsverslaafde vrouw.

Goede personen komen er in alle maten en gewichten. Doorgaans gaan ze onopgemerkt voorbij en tonen gewoon vriendelijkheid vanuit de goedheid van hun hart. Ze hebben helemaal geen erkenning nodig.

Maar erkenning is zo slecht nog niet. Meer nog, de mensen bedanken die liefhebben en anderen dienen, moedigt anderen aan om hetzelfde te doen.

Neem bijvoorbeeld agent Jesse Whitten van de politie van Santa Rosa in California. Op 7 augustus werd Whitten door zijn politiekorps erkend voor het redden van het leven van een vrouw eerder deze zomer.

“Hij werd gestuurd naar een oproep over wanhopige familieleden die probeerden te verhinderen dat een familielid zichzelf zou kwetsen”, schreef de politie op Facebook.

“Agent Whitten bleef kalm tijdens een intense situatie en kon de vrouw er uiteindelijk van weerhouden om zichzelf nog verder te kwetsen”, vervolgde de post.

Lees ook  Veroordeeld: Blanke vrouw brengt ondanks blanke echtgenoot kinderen met een getinte huidskleur ter wereld.

Maar diezelfde maand zou Whitten zijn ware aard tonen door tot extreme lengtes te gaan.

Whitten en zijn vrouw Ashley waren in 2017 samen op patrouille toen ze op een zwangere vrouw stootten die verslaafd was aan drugs.

Whitten had de vrouw al eerder gezien. Hij had haar naar het opvangcentrum gebracht en spoorde haar aan om voor zichzelf en haar ongeboren baby te zorgen.

Dan, in februari op Valentijnsdag, beviel ze na 35 weken. Omwille van haar voorgeschiedenis met Whitten vroeg de dakloze vrouw in het ziekenhuis om hem op te bellen – ze had gewoonweg niemand anders.

Whitten en zijn vrouw hadden zelf al drie kinderen, maar dat weerhield hen er niet van om deze vrouw in nood te helpen.

Lees ook  Man: in Rotterdam doet stoer tegen de politie en krijgt klappen!

“Ze zei dat ze het beste voor haar wilde”, vertelde Whitten. “Ze zei: “Ik kan haar niet alles geven wat ze nodig heeft.’”

En zo begon het avontuur van de familie Whitten om baby Harlow Masie te adopteren. Het is ondertussen maanden geleden dat de moeder haar in de armen van agent Whitten legde.

Op 31 augustus konden hij en zijn familie deze lieve baby eindelijk officieel in hun familie adopteren. Het politiekorps is ontzettend trots op hun agent.

De baby is amper zes maanden oud, maar ze heeft ongetwijfeld een leven lang geluk en liefde voor zich. En dat allemaal omdat deze aardige man en zijn vrouw op Valentijnsdag “ja” zeiden.

Deel dit prachtige verhaal om deze man te bedanken!

Meisjes bedreigd door asielzoekers

Pleegmoeder dwong 6-jarig kind om elektrische hondenhalsband te dragen.