in

Politieagent breekt autoraam om baby te redden, maar hij maakt een grote vergissing!

Wanneer agent Jason Short in augustus 2016 in het stadje Keene, New Hampshire (VS), een dringende oproep krijgt, vreest hij voor het ergste. Iemand heeft de politie gebeld nadat er baby was gevonden in een auto. Het was een bloedhete dag.

Als Jason op de parkeerplaats aankomt, wordt hij geconfronteerd met een vreselijke situatie. Op de achterbank van de auto ligt een baby. De auto is een ware oven en de baby ligt bewegingsloos onder een dekentje. Naast het zitje ligt een fles melk op de zetel.

Jason heeft niet veel tijd om na te denken over wat er te doen staat. Hij gebruikt zijn matrak om een venster van de auto in te slagen en haalt de baby eruit. Gered!

“Toen ik mijn vinger in de mond van de baby stak, merkte ik dat er iets niet klopte. Het voelde bijzonder hard. Toen pas begreep ik dat het een pop was,” vertelt Jason later aan de media.

Lees ook  Op deze plaatsen zullen Kick Out Zwarte Piet-activisten actie voeren tijdens Sinterklaasintochten.

Jason is tegelijk opgelucht en geïrriteerd. De baby is zo goed nagemaakt dat hij levensecht lijkt. Hij heeft het leven gered van een voorwerp. De eigenares van de pop, Carolynne Seiffert, komt net aanlopen. Het is niet vreemd dat de agent de baby zag als een echte baby. Er is een reden waarom deze pop er zo echt uitziet.

In 2005 verloor Carolynne haar 20-jarige zoon aan de gevolgen van een stofwisselingsziekte genaamd morbur hunter. Sindsdien tracht Carolynne met haar verdriet om te gaan door levensechte poppen te verzamelen. Ze heeft er ondertussen zo ‘n 40.

Deze poppen heten ‘Reborn Dolls’ (Wedergeboortepoppen). Ze zijn zo gemaakt dat ze de kleinste details imiteren van een echte baby. Ze dienen ertoe ouders die hun kind verloren hebben, te helpen in de rouwperiode en hun pijn te verwerken.

Lees ook  Dochter krijgt tattoo met zwarte henna op vakantie – raakt serieus gewond

“Niemand kan zeggen wat de beste manier is om met verdriet om te gaan,” verdedigt Carolynne haar verzameling.

De politie van Keene moet natuurlijk haar autoraam vergoeden.

Jason voegde nog toe, “De situatie was kritiek. Ik zou er nooit vanuit gegaan zijn dat het een pop was. Ik zou bij een volgende gelegenheid hetzelfde doen.”

Carolynne beloofde dat ze in de toekomst een sticker op haar auto zou plakken om mensen te laten weten dat de baby niet echt is.

Of de poppen echt helpen om mensen te helpen met hun verlies, is niet geweten.

Deel dit artikel met je familie en vrienden op Facebook

Deze 28-jarige vrouw ziet eruit als een pop uit een speelgoedwinkel!

Deze foto’s laten er geen twijfel over bestaan. Dit is hoe dieren lijden onder onze vervuiling. Schande!