in

Politie Zaanstreek redt twee verwaarloosde kinderen die dierlijk gedrag vertoonden.

Onlangs trof de politie Zaanstreek twee verwaarloosde jongetjes aan die in een appartement zaten opgesloten. Een buurvrouw had de politie ingelicht omdat ze de jongetjes al de hele dag had horen huilen. Een politie-inspecteur doet het verschrikkelijk relaas op Facebook. De jochies zaten letterlijk opgesloten want de deur was vastgebonden met een riem.

De jongens waren erg versuft. Het was heel warm binnen en de kinderen hadden geen water of eten. Politieagent Tom Verweij zegt dat hij vermoedt dat de jochies al maandenlang niet buiten waren geweest. Verweij bericht over de schrijnende situatie in zijn blog op de Facebookpagina van de politie.

Lees ook  12-jarig meisje neemt een vriend mee op het podium, kijk eens naar de pop als het zijn mond opent

De kleintjes werd in een opvangcentrum geplaatst. Volgens de agent zij de ervaren crisispleegmoeder dat de kinderen zelfs dierlijk gedrag vertoonden. Hij schreef: “Ook bleken ze zoveel met z’n tweeën te zijn geweest, dat ze een eigen taal hadden verzonnen. De agent beschreef de situatie als een scène uit de film ‘End of Watch’, waarin de politie ook kinderen vindt die in een kast waren opgesloten.

Lees ook  Ernstig zieke kind overleden, omdat vader donatiegeld verspilt aan vrouwen en drank

Ze wachtten op de moeder van de kinderen, maar die kwam nooit opdagen.

DEEL dit bericht als ook jij hoopt dat er nu goed gezorgd wordt voor deze kleintjes.

Famke uit de kleren en smeert zich in met olie

Ouders begeleiden dappere 5-jarige tijdens haar laatste uren.