in

Politie doet ‘bizarre ontdekking’, inzittenden van drie auto’s spoorloos na ongeluk

SPRANG-CAPELLE – De bestuurders van drie auto’s die donderdagnacht betrokken waren bij een ongeval op de Tilburgseweg in Sprang-Capelle waren verdwenen toen de politie daar arriveerde. De politie kan niet meer achterhalen of de automobilisten dronken waren toen zij botsten met elkaar.

Een bizarre ontdekking
Er werden donderdagnacht drie beschadigde auto’s aangetroffen. “De auto’s stonden achter elkaar langs de weg”, aldus de politiewoordvoerder. Er werden dus geen bestuurders of andere inzittenden aangetroffen. Op Facebook spreekt de politie Waalwijk vrijdag van een ‘bizarre ontdekking’.

  Dit is precies hoeveel je moet lopen om te beginnen af te vallen

De weg lag volgens de politie bezaaid met brokstukken. “Door de schade die de voertuigen hadden opgelopen, moesten er bij het ongeluk verwondingen zijn opgelopen.” De auto’s zijn donderdagnacht nog weggehaald door een bergingsbedrijf.

Drank
Wat er precies in gebeurd, is nog onduidelijk. De politie heeft de eigenaren van de auto’s om een verklaring gevraagd. Of er drank in het spel is geweest, kan de politie nu niet meer achterhalen.

  Wow! Zo ziet Tere uit de Netflix hitserie Vis a Vis er in het echt uit

De inzittenden, een 31-jarige vrouw en twee 30-jarige bestuurders zijn bekenden van elkaar. Alle drie de betrokkenen komen uit Waalwijk. Een van de vrouwen liep verwondingen op tijdens het ongeval en liet zich daarvoor behandelen in het ziekenhuis.

Vrouw aangeklaagd omdat ze topless rondliep in haar eigen huis

Insta Parels: de creatieve en s*xy Joan palmt je zo in met haar geweldige looks