in

Politie agent vindt kleuter die zonder kleding over straat loopt. Als hij in de caravan kijkt, kan hij zijn ogen nauwelijks geloven.

Peuters en kleintjes houden ervan om hun omgeving te verkennen. Als ze niet goed in de gaten worden gehouden, kunnen ze zich in de nesten werken of verloren lopen. Kinderen die van huis verdwalen, lopen verschillende risico’s als ze niet op tijd gevonden worden. Ze kunnen gewond raken of ontvoerd worden. Als ze een drukke baan oversteken kunnen ze aangereden worden.

Jonge kinderen moeten altijd onder streng toezicht staan. Soms slagen ze erin om de ouders die voor hun veiligheid verantwoordelijk zijn te verschalken.

September in Tulsa, Oklahoma, kan behoorlijk vochtig en heet zijn. De hitte treft iedereen op een andere manier. Binnenhuis dragen de mensen dan lichte kledij en doen alles om zich koel te houden.

Een tweejarige kon de hitte in de caravan waar hij samen met zijn moeder woonde niet meer verdragen. Hij slaagde erin ongemerkt te ontsnappen en liep halfnaakt door de straat.

Lees ook  Ze klopte op de deur van de dood, maar haar man hielp haar met een geweldige transformatie

Dankzij enkele zorgzame en attente buren werd de politie gealarmeerd. De politieagenten arriveerden rond 23u30 en vonden de peuter alleen maar in een shirt gekleed. De politie viel meteen ook zijn onverzorgd uiterlijk op. Het kleintje had zelfs nog een beetje tandpaste op zijn wangen.

Na onderzoek leerde de politie dat de jongen in een nabijgelegen caravan woonde. Ze kwamen aan bij de caravan en zagen dat de deur openstond.

Voorzichtig verkenden ze de smerige en donkere caravan. Ze ontdekten dat er geen stromend water, elektriciteit of eten in het huis aanwezig was. Omwille van het gebrek aan elektriciteit was het binnen erg warm.

Op een bed werd een bewusteloze vrouw aangetroffen. Ze werd geïdentificeerd als de 22-jarige Casandra Jones. De agenten hadden het erg moeilijk om Jones wakker te maken. Ze leek verward en had geen idee dat haar zoon naar buiten geglipt was.

Lees ook  Zo kom je binnen 24 uur van je verkoudheid af

Jones werd aangehouden en aangeklaagd wegens kinderverwaarlozing. De jongen werd overgedragen aan de kinderbescherming. Er moet nog bepaald worden wat er met de jongen zal gebeuren. De onderzoekers staat een moeilijke beslissing te wachten. Uiteindelijk zullen ze moeten oordelen wat het beste is voor het kind.

Mensen maken soms moeilijke periodes mee en hebben een beetje hulp nodig om hun leven weer op de rails te krijgen. Hopelijk is dat ook het geval voor deze moeder en kan ze ooit met haar zoon herenigd worden.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Vrouw adopteert een schattig, klein hondje en is geschokt tot wat hij uitgroeit. Wow!

Dief probeert poort open te breken. Maar dan krijgt hij letterlijk het deksel op de neus.