in

Plaatselijk dorp keurt wet goed die ouders van pestkoppen beboet. Steun jij dit?

Eindelijk wordt de epidemie van het pesten grondig aangepakt. Wat lang beschouwd werd als een natuurlijk onderdeel van opgroeien, is een wereldwijde discussie geworden over hoe we veilige omgevingen voor onze kinderen kunnen creëren. Het gedrag van kinderen wordt echter voor een groot stuk bepaald door wat ze van hun ouders leren en zien, en dat kan aangepast worden door de gepaste maatregelen te nemen. Een dorpje uit Wisconsin in de VS bedacht een interessant plan om pestkoppen een halt toe te roepen. Je zult smullen van hun idee!

Lees ook  Oma zit klem achter de droogkast. Het internet lacht zich een breuk met het hilarisch ontsnappingsplan van haar familie.

De gemeenteraad van Shawano keurde onlangs een wet goed die toelaat dat de politie in gevallen van pesten tussenbeide komt. Ouders van minderjarigen die van pesten beschuldigd worden krijgen eerst een waarschuwing en een proefperiode van 90 dagen waarin ze het gedrag van hun kinderen moeten bijsturen. Als ze dat niet doen riskeren ze een boete van 350 euro, en een boete van 650 euro voor elke volgende inbreuk.

Lees ook  Groene aanslag verwijderen? Met deze truc is het heel simpel! Dit moet je even proberen!

Het idee is dat pesten thuis begint en door de ouders moet aangepakt worden. De wet lokt echter heel wat kritiek uit, maar die wordt weerlegd door politiechef Mark Kohl: “Dit gaat niet over kinderen die gewoon kind zijn en spelen. Dit gaat over personen die doelgericht de sociale media gebruiken om mensen te kwetsen.”

Wat vind jij van dit initiatief? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Man vertelt taxichauffeur wat hij met de moeder van zijn vrouw deed. Maar de verrassende waarheid doet me hardop lachen.

Dit is het excuus van de huisbaas om een 92-jarige veteraan die kanker overleefde op straat te gooien [video].