in

Pitbull bijt 5 dagen oud meisje tijdens onbewaakt moment dood in haar wiegje.

In Florida stierf een pasgeboren babymeisje onlangs een verschrikkelijke dood nadat ze in haar wiegje werd aangevallen door een pitbull. De hond was om een nog onbekende reden razend geworden en stortte zich op het meisje van amper vijf dagen oud. Nog voor iemand tussenbeide kon komen, had de hond het kindje al doodgebeten.

De pitbull in kwestie was de familiehond van het gezin. Volgens de Amerikaanse media was de hond in de slaapkamer op een bed naast het wiegje van de baby gesprongen. Vanuit die positie kon hij ongehinderd toeslaan. Op dat moment was er niemand anders in de kamer aanwezig. De baby was op dat moment al levensgevaarlijk gewond.

Lees ook  Leeuw heeft hele leven op betonnen vloer geslapen, kijk zijn reactie als hij voor het eerst gras ziet

Het was de opa van het meisje die de gruwelijke feiten ontdekte. De grootvader probeerde het meisje nog te reanimeren in afwachting van de komst van de ambulance. De pitbull keek ondertussen vanuit een hoekje toe. De politie beval de familie later om de hond naar buiten te brengen. Daarop liep de pitbull naar buiten en werd later vastgebonden.

Lees ook  Toen deze man in de tuin begon te werken, had hij geen idee dat hij zijn beste vriend in een zak compost zou vinden.

Toen het meisje naar het ziekenhuis werd overgebracht, was ze nog in leven. Helaas zou ze enige tijd later toch overlijden.

De lokale nieuwszender WZTV weet dat de hond werd meegenomen naar een asiel, waar het dier geƫuthanaseerd werd.

Wat vind jij hiervan? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Normaal geschapen Belgische man wil maatje kleiner en laat penisverkleining uitvoeren.

Klopjacht op man die 16 maanden oude peuter aanrandde en hem met zware verwondingen achterliet.