in

Pikant: Gaby Blaaser laat zich in blauwe lingerie bevoelen op Instagram

Gaby Blaaser is volgens velen een heerlijke verschijning. Eén van die velen is trouwens Gaby zelf, vandaar dat ze regelmatig iets spannends aantrekt, poseert als een professional en vervolgens wat wulpse plaatjes schiet. Gewoon, omdat het kan. En omdat het haar duizenden volgers oplevert natuurlijk.

Wat die volgers te zien krijgen? Een bijna blote Gaby in de keuken, een bijna blote Gaby aan het water, een bijna blote Gaby in de slaapkamer en ga zo maar door. Het blijkt een succesformule. Ook haar laatste fotoshoot past helemaal in die trend.

Lees ook
Minderjarige zonder rijbewijs rijdt tegen boom: één dode, vier gewonden

Gaby wordt bevoeld
‘Good morning’, schrijft de blondine in haar post op Instagram. Naast haar welgemeende ochtendgroet prijkt een viertal pikante plaatjes, geschoten in haar woonkamer.

Op de eerste foto is alleen Gaby te zien. Gehuld in een fijn blauw lingeriesetje. Wie echter naar rechts klikt om de volgende platen te bekijken, ziet al snel dat Blaaser niet alleen is. Een getatoeëerde hand grijpt op foto 2 lustig naar Gaby’s voorgevel. En op foto 3 reikt de hand nog wat verder naar beneden. Van wie de hand is? Geen idee. Gaby heeft haar nieuwe vent tot op heden nog niet aan de buitenwereld gepresenteerd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser)

Giftige wolfspin jaagt hele nacht op vrouw uit Heerlen in slaapkamer

Leraar zwaar mishandeld door 2 leerlingen