in

Pijnlijk: Monique Westenberg weigert huwelijksaanzoek van André Hazes!

Monique Westenberg en André Hazes, dat is natuurlijk iets wat voor de buitenwereld niet te begrijpen is. De zanger heeft zijn vriendin en moeder van zijn kind keer op keer bedrogen met andere vrouwen. De buitenwereld wist hiervan mee te smullen door de juicekanalen die hier dagelijks bovenop hebben gezeten.

We weten allemaal nog dat André Monique verliet om bij Bridget Maasland te zijn, toen vroeg André Monique ten huwelijk maar ook dat ging niet door. André had namelijk alweer een ander gevonden, Sarah van Soelen. Maar ook daarna volgden nog verschillende andere vrouwen. Het lijkt er nu op dat André alleen bij Monique is, op maandag dan. De twee wonen gescheiden van elkaar maar zouden wel graag een gezin willen vormen met hun zoon. Dus heeft André een plan bedacht.

Lees ook
Lerares (38) heeft telkens seks met leerling 12 in klas na schooltijd

Monique Westenberg weigert huwelijksaanzoek van André Hazes!
Aanstaande zaterdag staat André in een uitverkocht AHOY Rotterdam. Yvonne Coldeweijer, wie anders, weet wat Monique daar staat te wachten: “Zoals ik al een aantal weken geleden bracht, was André van plan om Monique ten huwelijk te vragen tijdens zijn concert in AHOY. Monique wist dit uiteraard niet en heeft dit via mijn juice vernomen.

Lees ook
‘Mohamed Ihattaren gearresteerd na ernstige bedreiging’

Ze heeft hem met klem gevraagd haar daar NIET ten huwelijk te vragen. Het is natuurlijk zwaar afgezaagd en alleen bedoeld zodat mensen over zijn concert praten. Dus dat is natuurlijk niet goed genoeg voor mevrouw. En dat begrijpen we. Hij heeft nu het aanzoek veranderd in een soort ‘ode’ die hij daar live aan haar gaat doen. Als je dus kwam voor een aanzoek (met je gratis kaartje uiteraard) dan kun je dus beter thuisblijven!” Valt dat even in de soep:

Na Crompouce nu Flamouce in opmars in Nederland

Telefoon valt uit auto, vrouw stapt uit om te zoeken en wordt doodgereden