in

Peuter (2) sabbelt aan gebruikt condoom bij McDonald’s

In de Australische stad Perth heeft een peuter in een vestiging van McDonald’s een gebruikt condoom gevonden. Het 2-jarige meisje zou het condoom in haar mond hebben gestoken.

Het incident gebeurde toen de moeder van het kind aan de toonbank aan het bestellen was, melden diverse Australische media.

Haar dochter vond het zwarte condoom op een stoel. “Hoe het precies in zijn werk ging weet ik niet, maar toen mijn man naast zich keek, zat onze dochter op een condoom te sabbelen.”

Lees ook
Romy Monteiro poseert in bikini en laat weten trots te zijn op haar lichaam

Wachten op bloedtest
De vrouw ging na haar bezoek aan het fastfoodrestaurant naar haar huisarts. Die vertelde haar terug te gaan naar de McDonald’s-vestiging om het condoom op te halen en het in een ziekenhuis te laten testen. Maar volgens de vrouw wilde het personeel het condoom niet aan haar geven.

“Ik ben woedend en er echt ziek van. Ik heb niet kunnen slapen”, zegt de vrouw, die anoniem wil blijven.

Lees ook
Philip (79) dakloos nadat jongere vrouw (24) hem uit huis gooit: ‘Ben alles kwijt!’

“Wat als de gebruiker van het condoom een geslachtsziekte heeft en mijn dochter die ook krijgt? We moeten twee maanden wachten voordat we een bloedtest kunnen doen.”

McDonald’s laat via een woordvoerder weten dat het bedrijf een onderzoek zal instellen. Een medewerker zou het condoom naar een ziekenhuis hebben gebracht.

“We vinden het vreselijk dat dit is gebeurd, en nemen zaken als dit zeer serieus. Hygiëne en veiligheid zijn bij ons topprioriteiten.”

Anthon ondergaat transformatie tot alien – Wat bezielde hem? Hij was zo knap!

Hilarisch: vrouw bestelt eten zodat bezorger spin kan weghalen