in

Peter Gillis vermist: Buren en familieleden bezorgd..

Het gaat Peter Gillis de laatste tijd niet voor de wind en dat is nog zacht uitgedrukt. De vakantieparkbaas dankt zijn bekendheid aan het programma ‘Massa is Kassa’, waarin hij gevolgd wordt hoe hij zijn parken in goede banen probeert te leiden.

De realityster heeft niet minder dan elf vakantieparken. Ooit waren dat er veel meer. Horecagelegenheden worden gesloten vanwege gebrekkige vergunningen, hele parken moeten dicht en campings kunnen niet openen.

Vrijwel elk vakantiepark van Peter zit in de problemen. Dat zorgt niet alleen voor heel wat minder inkomsten, maar ook voor een enorme waardevermindering van zijn imperium.

Lees ook
Dit bedrag mag je in 2024 belastingvrij contant in huis hebben liggen!

En het is precies die waarde die Peter Gillis zo rijk maakt. Verder spelen er nog heel wat andere duistere zaken rond Peter.

Wapenbezit, illegale huisvesting van migranten en de welbekende rechtszaak omtrent Nicol Kremers. Peter zou haar zwaar mishandeld hebben en moet zich hiervoor voor de rechter verantwoorden. Het is niet ondenkbaar dat hij zelfs een tijdje de cel in moet.

Een bezorgde buur nam contact op met Roddelpraat, want Peter is al enige tijd spoorloos verdwenen.

Lees ook
40 p*rnosterren met en zonder make-up: van aartslelijk tot plots bloedge*l (foto’s)

Na de vakantie van Peter en Wendy in Spanje is er al enige tijd niks meer vernomen van het stel. Peter zou intrekken in zijn nieuwe villa vooraleer zijn kasteel in 2025 bewoonbaar zou zijn. Maar die villa staat ondertussen gewoon leeg en er staan ook geen spullen in.

Tevens zijn alle auto’s van Peter niet meer te bekennen. Roddelpraat denkt dat Peter uit Nederland vertrokken is naar zijn nieuwe penthouse in Spanje.

Jan Roos vermoedt dat Peter op deze manier aan zijn problemen wil ontsnappen. Of dat hem zal lukken, is nog maar de vraag.

Ruby (2), die dood werd teruggevonden nabij Belgische grens, “herhaaldelijk” geslagen

Stephanie lijkt iets teveel te genieten van de jet stream in het bubbelbad