in

Peter Gillis en Wendy zijn uit elkaar, dit is er gebeurd!

Er heerst een aardige turbulentie in de liefdesrelatie van Peter Gillis en zijn partner Wendy. Volgens geruchten hebben de twee geliefden besloten om tijdelijk een pauze in hun relatie in te lassen. Hoewel de exacte reden nog niet bekend is, zijn er duidelijke aanwijzingen dat er problemen zijn.

Peter heeft de afgelopen tien weken geen foto van Wendy op zijn Instagram-account geplaatst. Wendy op haar beurt heeft al een maand geen foto van hen beiden gedeeld met haar volgers. Dit lijkt een stille hint van het stel dat er zeker wat speelt tussen hen.

Het zou kunnen dat Peter ontdekt heeft dat Wendy misschien niet alleen viel voor zijn charme. Of heeft Wendy misschien een pauze nodig omdat Peter zich van zijn minder charmante kant heeft laten zien? De ware toedracht blijft voorlopig onduidelijk.

Lees ook
Inbreker rukt zichzelf naast slapende vrouw in Breda

Wat wel duidelijk is, is dat beide partijen met elkaar in gesprek zijn. Ze lijken vastbesloten om samen tot een oplossing te komen en hun relatie een nieuwe kans te geven.

Of dit enkel te maken heeft met het nieuwe seizoen van “Massa is Kassa,” dat op 31 oktober te zien is, blijft de vraag.

Eerder werden we al verrast met Peter en zijn ex Nicol, die maandenlang uit elkaar waren maar het stilhielden vanwege de serie. In ander nieuws: We hebben spannend nieuws dat je niet wilt missen. We zijn nu te vinden op Google Nieuws!

Lees ook
Man pleegt ontucht met 1-jarige dochter: 4 jaar cel geëist

Voor degenen die zich afvragen, ‘Google wat?’ – geen zorgen! Je kunt ons nu volgen op Google Nieuws en zo snel op de hoogte blijven van de laatste roddels.
Peter Gillis

Het is eigenlijk heel simpel. Klik op deze link en druk vervolgens op het sterretje om ons te volgen op Google Nieuws.

Het is als een gratis digitaal abonnement op je favoriete website, maar dan met nog meer sappige roddels! Dus, ben je klaar voor meer smeuïge nieuwtjes? Dan zien we je daar!

Meerdere politie auto’s en ambulances bij de Meilandjes

Sanne (18) raakte zwanger in het golfslagbad: “We noemen haar Chloortje!”