in

Pedofiel Peter drinkt mysterieuze vloeistof en sterft in rechtbank

Een man die door een rechter in de Amerikaanse staat Texas schuldig bevonden werd aan het seksueel misbruik van een kind, heeft tijdens het voorlezen van het vonnis een onbekende vloeistof gedronken en is gestorven. Dat melden verscheidene Amerikaanse media.

Het incident gebeurde gisteren in de rechtbank van Denton. Edward Peter Leclair (57) uit Frisco had zijn hele proces lang volgehouden dat hij onschuldig was, maar de jury geloofde hem niet. Hij werd schuldig bevonden aan de vijfvoudige aanranding van zijn slachtoffer.

De feiten gebeurden in juli 2016 al. Leclair werd twee jaar later pas gearresteerd op beschuldiging van poging tot aanranding. Hij betaalde echter een borgsom van 30.000 dollar. Maandag ging zijn proces van start.

Lees ook
Moeder (55) en dochter (19) douchen nog elke dag samen: “De beelden”

Waterfles
Voor het vonnis werd voorgelezen, had de man een grote waterfles naast zich staan met iets wat op troebel water leek. Volgens Amerikaanse media had hij er echter nog niet uit gedronken. Dat deed hij plots wel toen de rechter het vonnis voorlas waarin stond dat hij schuldig was.

Volgens openbare aanklager Jamie Beck slokte de man de vloeistof echt op. “Hij nam geen kleine slokjes, hij goot het echt naar binnen”, zei die aan het lokale nieuwsstation WFAA.

Lees ook
Man verhuurt zichzelf om niks te doen en heeft duizenden klanten!

De advocaat van Leclair, Mike Howard, vertelde aan NBC News dan weer dat hij zijn cliënt had zien drinken en dat zijn hand beefde. “Ik dacht dat hij aangedaan was van het vonnis. Maar hij bleef maar drinken.”

Autopsie
Nadat hij teruggebracht was naar een tijdelijke cel, begon de man te braken en werden de hulpdiensten gebeld. Een ziekenwagen voerde hem nog naar een ziekenhuis, maar daar werd hij korte tijd later doodverklaard. Een autopsie moet nu de doodsoorzaak bepalen.

Gabrielle smeert menstruatiebloed op haar gezicht om er jonger uit te zien

Dame toont even wat alle vrouwen doen wanneer ze even alleen thuis zijn