in

Patricia Paay lijdt aan zeldzame kwaal: eeuwig groeiende borsten

Patricia Paay lijdt aan een bijzondere kwaal. Haar borsten blijven maar groeien. Dat onthult ze in de nieuwe Beau Monde. Het zou in de familie zitten.

 

De diva is eerlijk over haar schoonheidsingrepen. Ze liet haar borsten al enkele keren vergroten, maar dat voelde niet altijd even lekker. “Dus ik heb ze na een paar jaar weer kleiner laten maken”, legt ze uit. Maar nu komt het bizarre. Ondanks de verkleining bleef haar voorgevel toch weer groeien. “Dat gaat in onze familie vanzelf. Wij hebben eeuwig groeiende borsten.”

Lees ook  Als de penis van je partner véél te groot is: ‘Was-ie maar 10 centimeter kleiner’

Het liefst van al zou ze nog eens een verkleining willen doen, maar ze is bang van de narcose. Op haar leeftijd kan dat gevaarlijk zijn. Paay wil de gevaren natuurlijk niet zelf opzoeken.

Ziekenhuis
Patricia ligt nog altijd in het ziekenhuis na complicaties met haar heup. De diva leed ontzettend veel pijn omdat ze te lang had doorgewerkt. Ze had het naar eigen zeggen te druk.

Lees ook  Fabiënne uit ‘Love Island’ antwoordt eerlijk op vraag of ze valse borsten heeft (foto)

Onlangs gaf ze nog een update: “Nog wel in het ziekenhuis, maar wel stappen gemaakt naar herstel. Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen dat het voor mij gevoel veel te langzaam gaat maar ik moet geduld hebben.”

Binnenkort ook coronapas voor niet-essentiële winkels

Zien: Yolanthe Cabau zorgt voor rode oortjes in weinig verhullend nachthemdje