in

Pastoor uit Zimbabwe beweert dat hij het rechtstreekse telefoonnummer van God heeft.

Een pastoor uit Zimbabwe beweert dat hij rechtstreeks met God communiceert via het persoonlijke telefoonnummer van de Almachtige. Paul Sanyangore zei dat God hemzelf Zijn telefoonnummer gaf en dat God hem vaak belt om hem advies te geven over hoe hij de mensen in zijn kerk kan helpen.

Sanyangore deed de bewering in februari nadat er een video van hem verscheen waarin hij aan de telefoon met God praat. In een interview met H-Metro, een nieuwssite uit Zimbabwe, bleef hij volhouden via de telefoon met God te praten en was verrast waarom mensen dat zo schokkend vonden.

Lees ook  De meest toegewijde loodgieter ter wereld! De man is nu al een internetster.

Hij legde uit dat hij in direct contact met God staat en hem kan bellen wanneer hij Hem nodig heeft. God zelf zou hem Zijn telefoonnummer gegeven hebben.

Hij zei: “Ik heb een directe verbinding, sterker nog, ik heb zijn telefoonnummer en kan hem bellen wanneer dat nodig is. Het is mogelijk om met God te praten, waarom zou hij dan niet kunnen bellen? Ik kreeg zijn nummer toen ik aan het bidden was en een stem me vertelde om hem te bellen.”

Lees ook  Bizarre video gaat rond, Belgisch stel mishandelt geadopteerde hond

Bekijk de video hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Als de vrouw de zieke hond naar de dierenarts brengt, denkt ze niet goed gehoord te hebben.

Ze gluurt in het geschenktasje in papa’s handen. Van zodra ze ziet wat erin zit, valt ze snotterend op haar knieën.