in

Pasgetrouwd koppeltje ziet mooie toekomst in ware nachtmerrie veranderen

Leah Debono (29) en haar man waren pas in het huwelijksbootje gestapt en hadden een mooi leven voor zich. Daar kwam door tragisch nieuws abrupt verandering in.

Helse strijd
De 29-jarige Britse vrouw uit New South Wales had huidkanker. Na een helse strijd werd ze door de dokters genezen verklaard. Het dolverliefde koppeltje besloot in het huwelijksbootje te stappen om hun liefde te vereeuwigen.

Nachtmerrie
Drie maanden na hun huwelijk gaat het compleet mis. De jonge vrouw werd plots erg ziek en stierf niet veel later. Uit het autopsierapport blijkt dat ze helemaal niet genezen was. Hoewel ze regelmatig op controle ging bij de artsen, hadden die niet opgemerkt dat de vrouw uitzaaiingen had naar de hersenen, longen en de botten. Toen de vrouw in het ziekenhuis werd opgenomen, was het al te laat voor haar.

Lees ook  Wat een prestatie! Deze vrouw valt 35 kilo af door dit te veranderen in haar voedingspatroon

“Laatste adem”
Het was een erg emotioneel afscheid voor de familie. “Ik zag hoe ze haar laatste adem nam”, vertelt de vader. Het ging allemaal bijzonder snel. Haar verlies maakt heel wat emoties los. “Leah zal altijd mijn soulmate en vrouw zijn”, vertelt de man die met veel verdriet achterblijft. De man besloot ontslag te nemen, het huis te verkopen en de wereld rond te reizen met de assen van zijn overleden vrouw. Zo is ze voor altijd bij hem.

Lees ook  Met slechts 3 ingrediënten haal je zelfs de meest hardnekkige olie- en vetvlekken uit je kleding!

Na 5 uur vallen ze het huis binnen om van balkon hangende hond te redden.

Schokkend! Dit is wat kersverse vader met zijn pasgeboren baby doet