in

Pasgeborene overlijdt tragisch nadat dokters 30 minuten ruzie staan te maken in de operatiezaal.

Sommige mensen nemen zwangerschappen en bevallingen erg licht. Bevallen is echter een ontzettend gevaarlijke fase in het leven van een moeder – en dat omdat zoveel complicaties tot de dood van zowel het kind als de moeder kunnen leiden.

In een ijzingwekkende virale video zien we hoe twee dokters tijdens een keizersnede staan te discussiëren in het Umaid Hospital in Jodhpur, India. Als gevolg daarvan overleed de baby aan verstikking bij de geboorte, een toestand waarbij de vitale organen van de baby bij de geboorte niet voldoende zuurstof krijgen. De toestand treedt doorgaans op bij een uitgestelde bevalling of een zeer lange en gecompliceerde geboorte.

Lees ook  Deze moeder overlijdt doordat de dokter een verschrikkelijke ziekte verzwijgt. Schandalig dit!

De betrokken dokters waren anesthesist Dr. ML Tak en gynaecoloog Dr. Ashok Neniwal.

Een bezorgde verpleger greep zijn telefoon en begon het conflict tussen de twee dokters te filmen. Volgens Metro UK werd de vrouw naar het ziekenhuis overgebracht nadat er complicaties waren opgetreden. Van zodra ze echter op de operatietafel lag, begonnen de twee artsen ruzie te maken.

Lees ook  Als de familie de pasgeborene ziet, willen ze hem in de rivier smijten. De hulp komt precies op tijd.

De ruzie duurde wel dertig minuten waardoor de bevalling van de baby alsmaar langer uitgesteld werd.

De betrokken dokters werden ondertussen geschorst, maar een onderzoek moet nog uitwijzen of ze inderdaad schuld hebben aan de dood van de baby.

De directeur van het ziekenhuis, Ranjana Desai, zei: “We weten nog niet of de dood van de baby veroorzaakt werd door de ruzie.”

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met iedereen die je kent!

Bevallende vrouw pleegt zelfmoord omdat de familie haar verzoek om een keizersnede weigerde.

Leerkracht verdwijnt spoorloos, 17 dagen later ziet een boer iets in het veld