in

Pasgeboren dochtertje van rapper Murda overleden

Ayla, het pasgeboren dochtertje van rapper Murda, is overleden. De Turks-Nederlandse rapper maakte het droevige nieuws vanochtend bekend op Instagram. Waar het kindje aan is overleden, is niet duidelijk.

Murda deelde een foto waarop zijn hand met die van zijn vrouw en hun dochtertje te zien is. In het Turks vertelt de rapper over het verdriet dat hij heeft na het overlijden van Ayla.

‘Ik weet echt niet waar ik moet beginnen en wat ik moet zeggen’, schrijft hij. ‘Mijn mooie dochter, je bent vanaf nu onze beschermengel.

Lees ook  Nieuwe vrachtwagens van Defensie enkele centimeters te hoog, mogen weg niet op

Je nam je laatste adem terwijl je bij ons was, je ging rustig weg en nam een stukje van mij mee met je vertrek. Hoe moet het leven nu doorgaan?

Je zult voor altijd bij me zijn. Je zit in mijn hart, mijn gedachten en mijn ziel. We missen je en houden zoveel van je. Rust zacht.’

De rapper kan op veel steun rekenen van fans en collega’s. Zo wensen Tim Hofman, Famke Louise en rappers Ronnie Flex, Jonna Fraser, Frenna en Josylvio hem veel sterkte met het verlies.

Lees ook  Koning Winter laat zich ruiken - Enorm koud weer op komst!

Murda (voorheen bekend als Murda Turk, echte naam Önder Doğan) en zijn vriendin werden in 2019 al ouders van hun eerste kindje, dochtertje Indy Doğa Doğan.

De rapper brak in 2016 door met het nummer Niet zo, in samenwerking met rapper Ronnie Flex. Daarnaast stond hij vorig jaar met meerdere nummers hoog genoteerd in de Turkse hitlijsten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MURDA🌎WORLD (@murdaworld)

Dronken moeder overrijdt dochter en sleept haar 100 meter verder

Marianne (79) krijgt eindelijk een stoere tattoo: ‘Als dat kan op mijn oude huid’