in

Pasgeboren baby gaat door een hel, politie besluit drastisch in te grijpen

Derick en Mikala Boyce-Slezak uit Missouri waren ontzettend gelukkig toen bleek dat Mikala zwanger was. Toch hadden de ouders geen enkele verantwoordelijkheidszin voor hun pasgeboren baby. Dat blijkt uit de feiten die ze hebben gepleegd.

De politie had enkele berichten binnengekregen over het koppel, dus besloten ze een dossier te openen op aanraden van het ziekenhuis. Uit onderzoek bleek dat het kindje ernstig werd mishandeld door de ouders.

Lees ook  Jaimie (21) toont zijn ongelofelijke transformatie: van bloedmooie vrouw naar deze jongeman

De ouders hadden het kindje al verschillende keren naar het ziekenhuis gebracht met meerdere verwondingen. Telkens hadden ze daar wel een excuus voor, maar nu komt de waarheid pas echt aan het licht.

De dokters verklaarden dat het kleine kind werd binnengebracht met ernstige brandwonden. Het ging om tweedegraadsbrandwonden. De ouders verklaarden dat het om een ongelukje ging en gaven erg vage oorzaken. Eens de dokters wat dieper vroegen naar de precieze omstandigheden, biechtten ze op wat er was gebeurd.

Lees ook  Dokters nemen een radiografie van de buik van de man. Daar treffen ze twee abnormale dingen aan die er al 36 jaar lang in zitten!

Ze hadden hun baby in de microgolfoven gestopt. Ze wouden immers een televisiereclame naspelen waarin dat werd gedaan. Dat vertelden ze aan de politie. Voorlopig worden de ouders vastgehouden in de St. Francois County-gevangenis, waar ze wachten op het verdict van de rechter.

Jonge moeder toont verwondingen: Dit is de waarheid achter de foto

Belgische moordenaar in Amerikaanse cel trekt aan de alarmbel na verschrikkelijk probleem: “Vrezen voor zijn leven”