in

Papa is op militaire missie en stuurt een beer naar zijn dochter. ZIE waarom ze helemaal gek wordt als ze in de poot van de beer knijpt

Een video van een peuter en haar teddybeer heeft de harten gestolen van iedereen die hem gezien heeft. De korte video werd gepost door de grootvader van het meisje en deze beelden zijn gewoon het schattigste ooit. Het kind genaamd Pia kreeg van haar vader een pluchen beer. Haar vader zit bij het leger en was op missie. Haar ouders Drew en de 25-jarige Kelly besloten om de gepersonaliseerde beer te laten maken voor hun kleine meid die haar vader soms ontzettend hard mist.

Lees ook  Dokters nemen een radiografie van de buik van de man. Daar treffen ze twee abnormale dingen aan die er al 36 jaar lang in zitten!

Papa was de volle acht maanden op missie, maar de beer is voor zijn dochter een constante herinnering geworden dat papa om haar geeft. Toen Kelly filmde hoe Pia met de beer speelde, legde ze een onvergetelijk moment vast. Het meisje werd helemaal gek toen ze in de hand van de beer kneep.

Lees ook  Papa is kapot van de brief die zijn 15-jarige zoon achterliet. Dan ziet hij dat er een P.S. geschreven staat.

“Hallo, Pia, ik hou van je. Tot gauw”, zei de opgenomen stem van Drew, en Pia barstte in vrolijke gejuich uit!

Bekijk de vertederende video hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

De man ziet een dier in nood langs de weg – wat hij dan doet is zo ongelofelijk mooi!

Een van de mannen gooit en sigarettenpeuk op zijn vriendin – dat hadden ze beter niet kunnen doen!