in

Papa is kapot van de brief die zijn 15-jarige zoon achterliet. Dan ziet hij dat er een P.S. geschreven staat.

Een vader wandelt de kamer van zijn zoon binnen. Zijn ouderlijk instinct zegt hem dat er iets niet klopt. Het bed is onaangeroerd en opgemaakt.

Er gaan plotseling alarmbelletjes bij hem rinkelen, zeker wanneer hij ziet dat er een briefje op zijn kussen ligt met het opschrift “papa”. Zich op het ergste voorbereidende, begint hij het briefje met bevende handen te lezen.

“Liefste papa,

Het is met diepe spijt en berouw dat ik je een briefje schrijf. Ik moest vertrekken met mijn nieuwe vriendin omdat ik een scene met jou en mama wilden vermijden. Ik voel echte passie met Stacy, en ze is zo lief, maar ik wist dat je onze relatie niet zou goedkeuren omwille van haar piercings, tattoos, strakke motorkledij, en het feit dat ze veel ouder is dan mij.

Lees ook  Vader die 14-jarige dochter zwanger achterliet gearresteerd

Maar het is niet alleen de passie, papa, ze is zwanger.

Stacy zei me dat we samen heel gelukkig zouden zijn. Ze heeft een camper in het bos, en heeft een hele voorraad brandhout voor de winter. We dromen ervan om nog veel meer kinderen samen te hebben.

Stacy opende mij de ogen dat marihuana eigenlijk niemand kwaad doet. We zullen het zelf kweken en ruilen met andere mensen in de gemeenschap – voor alle cocaïne en extasy die we willen.

Ondertussen zullen we bidden dat de wetenschap een remedie vindt voor AIDS zodat Stacy zou genezen. Ze verdient het zeker!

Lees ook  Jongen kocht schilderij voor amper 2 dollar. Maanden later beseft hij dat het echt pareltje is.

Maak je geen zorgen, papa, ik ben 15, en ik kan heus wel voor mezelf zorgen. Ik ben er zeker van dat we op een dag op bezoek zullen komen, zodat je je vele kleinkinderen zou kunnen leren kennen.

Liefs,

Joshua

P.S. Papa, niets van het bovenstaande is waar. Ik ben nu bij Jason thuis. Ik wilde je gewoon laten inzien dat er ergere dingen zijn dan het schoolrapport op de keukentafel. Bel me wanneer de kust veilig is om naar huis te komen!”

Deze zoon is duidelijk een expert in het brengen van slecht nieuws aan zijn ouders!

Deel het geschifte idee van deze tiener! Voor het eerst zijn deze ouders wellicht dankbaar omwille van zijn slechte resultaten!

Wat er in dit busstation gebeurt, terwijl het buiten vriest, zal je hart doen smelten.

Man wil zijn caravan verplaatsen en merkt dan op dat zijn leven in gevaar is. Hij doorleeft enkele ziekmakend angstige momenten…