in

Papa belt met de klusjesman om snel de verwarmingsketel te laten repareren. Hij is GESCHOKT als hij ziet wat de man over de pasgeborene op de bon schrijft

Een nieuwe baby heeft constant aandacht nodig en vereist de eerste prioriteit. Het lijkt soms teveel om allemaal te bolwerken, maar elke ouder zal je zeggen dat het helemaal de moeite waard is. Maar die diepe liefde en affectie voor een kind neemt niet weg dat bepaalde, onverwachte moeilijkheden er gemakkelijker op worden. Zoals een verwarmingsketel die het bij vriesweer laat afweten.

Op 23 februari viel de verwarmingsketel uit in het huis van Jesse en Maria Hulscher in Willmar, Minnesota. Hun zoon Adler was amper een dag voordien geboren.

Maria en Adler lagen nog in het ziekenhuis, maar Jesse en Henrick, hun tweejarige zoon, bereidden zich thuis voor op de komst van de andere helft van hun gezin. Ze moesten snel handelen.

Lees ook  Na tien jaar onderzoek komt er een foto aan het licht die alle leden van dit gezin het hart doet stilstaan.

“Ik panikeerde meteen”, zei Jesse. “Ik heb een tweejarige peuter, een pasgeboren baby die weldra naar huis zou komen en dit speelde zich allemaal af voor de aankondiging van een zware sneeuwstorm.”

Dus belde Jesse Magnuson Sheet Metal om te vragen of ze konden langskomen om de ketel te herstellen voordat zijn vrouw en pasgeboren zoon thuis zouden komen. Hij sprak met mede-eigenaar Craig Aurand die de urgentie van de zaak gevoeld moet hebben, want 20 minuten later was hij al ter plaatse.

Ze konden het probleem snel oplossen en zo konden Maria en Adler naar een lekker warm huisje terugkeren. Jesse en Maria waren onder de indruk van de service van Magnuson, maar toen ze de factuur kregen waren ze geschokt.

Lees ook  EOTB-Bad Boy Brody flink aangepakt in zijn kapperszaak!

“Ik opende het en zag dat er stond: ‘Geen kosten, zorg goed voor de nieuwe baby’”, zei Jesse. Magnuson Sheet Metal heeft overigens een voorgeschiedenis van het niet aanrekenen van kleine klusjes op feestelijke dagen. Aurand zegt dat zijn bedrijf gelooft in vriendelijke gebaren en het dienen van de gemeenschap.

“We doen het niet voor de PR, we doen het gewoon om goed te zijn. Dat is het. Gewoon om aardig te zijn voor die mensen. Daar draait het om”, zei hij.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Komiek Murphy overleden op 57-jarige leeftijd

12-jarig meisje wordt door een groep van 7 mannen ontvoerd. 1 week later zijn politieagenten GESCHOKT als ze ontdekken wie er bij haar is