in

Pakjesbezorger hoort vrouw om hulp schreeuwen. Wanneer de politie de deur inbeukt, kunnen ze niet geloven wat ze aantreffen.

Telkens wanneer ik een film zie waarin iemand een slechterik uitschakelt, bedenk ik mezelf wat ik in die situatie zou doen. Zou ik de confrontatie aangaan of vluchten? Zou ik mijn leven op het spel zetten om iemands leven te redden?

Dat hoeft UPS pakjesbezorger Lee Purdy zich niet af te vragen. Gelukkig eindigde de situatie beter dan hij aanvankelijk dacht.

Lee was pakjes aan het leveren op zijn route in Clackamas, Oregon, toen hij iets uit een huis hoorde komen dat hem deed stoppen. Het leek op een vrouw die om hulp schreeuwde.

Bezorgd en niet zeker wat te doen, belde Lee zijn vrouw om advies. Hij zei haar dat de stem een beetje raar klonk, maar als er echt een vrouw in nood was, wilde hij helpen.

Lees ook  Fajah Lourens is weer vrijgezel en heeft behoorlijk pikante foto’s online staan

De vrouw van Lee vroeg om op te hangen en ze belde snel de politie.

Toen de politie arriveerde, betraden ze voorzichtig het huis. Ze dachten dat ze op alles voorbereid waren. Toen politieagent Hayden Sanders de dader zag, kon hij zijn ogen niet geloven.

Daar in het midden van de kamer zat een papegaai die “help” kraaide.

Het was de papegaai genaamd Diego en er was geen gevaar. Het was vals alarm waardoor de agenten opgelucht konden ademhalen.

“We zijn dankbaar. Het is super grappig”, zei de agent. “We zijn blij dat niemand, inclusief de vogel, hulp nodig had.”

Lees ook  Storm de hond ziet een babyhert verdrinken in de oceaan – springt erin om haar leven te redden

Toen de eigenaar van Diego, Susan Baird, ondervraagd werd over het gedrag van Diego, vertelde ze dat het niet de eerste keer is dat hij voor opschudding zorgt.

Diego houdt ervan om woorden te herhalen en bootst zelfs de geluiden van andere dieren na. Een van zijn favoriete zinnetjes is echter “Help mij.” Susan legde uit dat ze enkele weken weg was geweest en dat Diego zich eenzaam voelde. Toen hij de pakjesbezorger aan de deur hoorde, begon hij hem begroetingen toe te schreeuwen.

“Hij vindt het niet leuk als ik lang weg ben”, zei Susan. “Hij mist me echt.”

DEEL dit verhaal als ook jij blij bent met dit grappig happy end!

Moeder gooit BABY van flat na bevalling

12-jarige redt hele familie uit brandend huis en choqueert iedereen wanneer ze terug naar binnen loopt.