in

Paigey zegt haar baan op en gaat verder als fulltime baby

Voor de Amerikaanse Paigey Miller is er niets fijners dan de hele dag rondkruipen in luiers, kleuren en met poppen spelen. Hoewel haar leeftijd anders zegt, doet ze zichzelf fulltime voor als een baby. Ze gaat er zo in op, dat er voor werken nu ook geen tijd meer is.

Baby Paigey
Dat volwassen mensen plezier halen uit babygedrag is niets nieuws. Er bestaan een hoop ABDL (adult baby and diaper lover) community’s waar gelijkgestemden elkaar via internet of fysiek kunnen ontmoeten.

Paigey wordt elke morgen wakker met een volgescheten luier in een ledikantje. De rest van de dag gaat ze helemaal op in haar speelgoed en maakt ze online content voor anderen die ook graag baby spelen. In tegenstelling tot haar vriendjes en vriendinnetjes, die proberen hun levensstijl te verbergen voor de buitenwereld, profiteert Paigey daar op een erg slimme manier van.

Lees ook
Nochtli laat per ongeluk even iets te veel zien op snel verwijderde foto

Doneren voor luiers
Op haar eigen website kunnen mensen zich aanmelden en vooral flink doneren. Luiers zijn niet goedkoop en Paigey heeft maandelijks ongeveer 250 euro nodig, voor alleen luiers. Er zijn inmiddels 426(!) mensen die haar sponsoren. En dus is een baan inmiddels behoorlijk overbodig geworden.

Waar veel adult baby’s zich alleen binnenshuis verkleden als een zuigeling, doet Paigey dat ook wanneer ze bijvoorbeeld boodschappen gaat doen. Ze probeert echter wel rekening te houden met anderen: ”Ik kleed me wel als een kind, maar zuig dan niet aan mijn flesje ofzo.”

Lees ook
Man had seks met shetlandpony, maar is blij dat hij werd betrapt: ‘Ben eigenaren dankbaar’

Partner
Als je de hele dag onverstaanbaar brabbelt en daar op YouTube video’s over maakt, kan het natuurlijk zijn dat je daar negatieve reacties over krijgt.

Paigey is daar naar eigen zeggen immuun voor en is alleen bezig met wat zij zelf wil. Uiteindelijk is het ook haar werk geworden, en zal ze er behoorlijk rijk van kunnen worden.

Ze heeft ook een vriendje waarmee ze al vijf jaar samen is. ”Hij is geen baby, maar steunt mij wel in hoe ik ben.” Bekijk de beelden in de video hieronder. Wat is jouw mening erover?

Eva Jinek walgt van boeren: ”Ga lekker op zoek naar een andere baan”

Extreme sneeuwbuien trekken maandag en dinsdag over Nederland