in

Overleden man ligt maanden in zijn Arnhemse woning

De politie heeft woensdagochtend een dode man in een Arnhemse woning aangetroffen. Er wordt onderzoek gedaan of er een misdrijf in het spel is of dat de bewoner een natuurlijke dood is gestorven.

Dat bevestigt een woordvoerder van de politie. „Rond half elf is inderdaad een stoffelijk overschot gevonden in de Van Galenstraat.”

Een omstander meldt dat het lichaam al vele maanden in het appartement moet hebben gelegen, mogelijk zelfs langer dan een half jaar, zonder dat dit iemand opviel. De zegsman kan dat nog niet bevestigen.

Lees ook  Haar zoon stuurde een brief vanop kamp – bij de eerste lijn barstte de moeder in lachen uit

Werknemers van de woningbouwcorporatie werden dinsdagavond ingelicht door flatbewoners die zich zorgen maakten dat ze hun buurman al lange tijd niet hadden gezien.

Omdat de man vaker in het buitenland verblijft, viel dat eerder niet op. Zijn brievenbus puilde inmiddels uit van de ongeopende post.

Daarop gingen agenten de woning in de volkswijk Presikhaaf binnen, waarop ze het lichaam van de bewoner vonden.

Lees ook  Moedertje in gewaagde onderbroek probeert sexy te doen voor de camera

Tijdens buurtonderzoek lieten sommige omwonenden weten dat ze hun wijkgenoot negen maanden geleden voor het laatst hadden gezien.

De recherche is momenteel bezig met een onderzoek naar de doodsoorzaak van de bewoner. „We bekijken in eerste instantie om het gaat om een natuurlijke dood, of een niet-natuurlijke dood, een misdrijf dus. Het is nog te vroeg om daar nu al iets over te zeggen.”

Politie neemt in uur tijd twee auto’s in van één man

Bedrogen echtgenoot knipt penis af en slaat ermee op de vlucht