in

“Overal in huis hangen spiegels, ik ben verliefd op mezelf. Geen enkele man kan me s*ksueel bevredigen”

Een Playboy-model heeft onthuld dat haar zelfliefde zo groot is dat ze door niemand anders seksueel kan bevredigd worden. Luana Sandien (29) is naar eigen zeggen ‘een grote fan van zichzelf’ en vindt af en toe wel een man leuk, maar na een tijdje verdwijnt de aantrekkingskracht. Ze heeft nu gezworen nooit een serieuze relatie te hebben.

Luana vertelde Fabulous: “Ik heb overal in mijn huis spiegels. Het hangt vol met naaktschilderijen van mezelf. Ik zie mezelf en mijn lichaam heel graag. Ik raak snel verveeld. Een man kan me niet alles geven wat ik mezelf kan geven. Als ik op een date ga met een man en we hebben seks, zal ik nooit tevreden zijn omdat ik zo moeilijk ben.”

Lees ook
Vrouw laat wenkbrauwen tatoeëren maar dat gaat gigantisch mis!

Altijd meer nodig
Omdat ze altijd ‘meer nodig heeft’, beweert Luana dat ze nooit tevreden zal zijn als het om seks gaat. Ze beschouwt zichzelf als ‘autoseksueel’, dat is wanneer iemand zich meer aangetrokken voelt tot zichzelf dan tot iemand anders. Haar verlangen naar zichzelf stond zelfs andere intieme relaties in de weg. Op 19-jarige leeftijd ontmoette Luana de Poolse NBA-ster Maciej Lampe, nu 37, en ze trouwden na twee jaar verkering.

“Ben verliefd op mezelf”
Ondanks dat ze samen een achtjarige zoon hebben, had Luana altijd het gevoel dat er iets ontbrak en daarom scheidde het koppel twee jaar geleden. Luana is ervan overtuigd dat alle mensen een baat zouden hebben bij een beetje autoseksualiteit. Ze zei: “Ik hou van mezelf, wat 100% juist is, maar ik ben ook verliefd op mezelf. Het is het beste wat iemand zichzelf kan geven. Als iedereen autoseksueel zou kunnen zijn, zou hun leven zoveel beter zijn.”

Lees ook
Vrouw doet deksel open en treft een enorme kolonie spinnen aan

Wat ons leven vooral ook beter maakt, zijn de leuke foto’s van Luana. En omdat we willen dat jullie levenskwaliteit ook optimaal is, krijg je van ons wat lekkere kiekjes cadeau…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luana Sandien (@luanasandien)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Luana Sandien (@luanasandien)

Nicol Kremers kent geen grenzen meer en laat nu echt alles zien

Moeite met in slaap vallen? Half uur seks doet wonderen!