in

Ouders zijn ten einde raad wanneer tweeling niet stopt met wenen: Tot vader Dane dit deed: “Ze stopten meteen met huilen en gingen elkaar troosten”

Er is een opvallend verhaal opgedoken uit het Amerikaanse Orlando. Daar werd een tweeling gescheiden.

De tweeling zijn twee jongetjes. Ze werden tien weken te vroeg geboren, maar zijn gelukkig nog gezond ter wereld gekomen.

Kort na hun geboorte werd de tweeling Weston en Caleb van elkaar gescheiden. Sindsdien deden de baby’s niet anders dan huilen. De ouders wisten er geen raad mee.

Lees ook  23-jarige vrouw laat naveltje uitsnijden en geeft het aan vriend als cadeautje.

Huilen
Dat veranderde toen hun vader Dane iets uitprobeerde. Hij legde de baby’s naast elkaar. Plots stopten ze met huilen. Toen ze elkaar voelden, begonnen ze elkaar ook te troosten.

Moeder Lisa is verpleegster maar blijft voorlopig thuis om voor de kinderen te zorgen. Ze hebben met Corrine en Amelia ook nog twee dochters.

Lees ook  Je eigen pistachenootjes boom hebben? Wij laten zien hoe je dat doet met een pistachenootje uit de supermarkt!

Zo gruwelijk! Vrouw valt haar veel jongere vriend met zwavelzuur aan: Vriend heeft littekens, is verlamd, zijn linkerarm is geamputeerd en daar blijft het niet bij

Heb jij de letter “M” op je hand? Dan heb je geluk! Kijk maar wat het betekent….