in

Ouders lopen ziekenhuiskamer van baby in en zien dat zijn mond dichtgeplakt is. Later ontdekken ze wie het gedaan heeft

Met een pasgeboren baby wordt in een ziekenhuis zeer zorgvuldig omgegaan. Althans, dat zou je verwachten. Helaas bleek het omgekeerde voor deze ouders het geval te zijn. Ryan Noval en Jasmine Badocdoc, brachten een bezoek aan de kamer van hun pasgeboren baby. Daar troffen ze hun baby aan met tape over zijn mond!

De 6-dagen oude baby lag in het Cebu Maternity Hospital in de Filipijnen, waar hij behandeld werd voor een infectie.

Maar waarom was zijn mond dichtgeplakt? Het antwoord van de verpleegster was ronduit schokkend.

Hij was continu aan het “huilen” en was “te luidruchtig”, zei de verpleegster naar verluidt.

De moeder eiste dat de tape onmiddellijk werd verwijderd. De verpleegster weigerde en gaf aan dat de moeder het zelf maar moest doen.

Lees ook  Je gelooft nooit waarom deze man scheerschuim in zijn auto heeft liggen… Briljant!

Jasmine was bang dat ze haar zoon pijn zou doen door de tape zelf te verwijderen. Na een flinke discussie, stemde de verpleegster uiteindelijk in om de tape te verwijderen. Maar toen ze de tape verwijderde, trok ze de kwetsbare huid van de baby’s lippen mee!

De moeder was furieus! Ze stapte naar de leidinggevende en maakte melding van het vreselijke incident.

De leidinggevende maakte de situatie nog erger door te zeggen dat de tape nodig was, omdat de speen uit de mond van de baby bleef vallen.

Achteraf bleek, dat er een reden was waarom de baby zoveel huilde. De vader legde uit waarom: “Jasmine had ontdekt dat de baby een natte luier had. Hadden ze zelfs GEEN TIJD om dat even te controleren? Plak je de mond van een baby dicht, omdat deze te veel geluid maakt? Heb je überhaupt wel de tijd genomen om te kijken wat er aan de hand was en je werk correct uitgevoerd? BEN JE EEN FATSOENLIJK MENS?”

Lees ook  Waarom een vrouw nooit een piercing in haar doos moet nemen

In plaats van een luier te verschonen, plakte de verpleegkundige de mond van de baby dicht. De ouders waren woedend en dienden een klacht in tegen het ziekenhuis. Er loopt nu een onderzoek naar het vermeende betreurenswaardige gedrag van het ziekenhuispersoneel.

Deel dit artikel met je vrienden en familie om hen er bewust van te maken dat niet alle ziekenhuizen even goed zijn!

Hier zijn 10 verschrikkelijke tatoeages – ze zijn nog erger dan je ergste nachtmerrie

Die silicagelpakjes die je soms in verpakkingen vindt zijn nuttiger dan je denkt. Hier heb je TIEN wonderlijke toepassingen!