in

Ouders kleden dochter al 20 jaar als Barbie

Angelica Kenova, een 26-jarig model uit het Russische Moskou, ziet er niet alleen uit als een pop, maar gedraagt zich ook als een pop.

Kenova woont nog bij haar superstrenge ouders, die al vanaf haar geboorte bepalen wat ze eet en hoeveel ze moet sporten. De ouders hebben Kenova opgevoed als een “levende pop”. Dat meldt Daily Mail.

“Mijn ouders hebben me altijd als een prinses behandeld. Ik mocht nooit naar buiten, met jongens afspreken of normale volwassen dingen doen,” aldus Kenova.

“Als gevolg hiervan kan ik het echte leven niet aan. Ik ben net een levende pop.” Kenova mag alleen op date als haar moeder meegaat.

Lees ook
We hebben ‘r! De knapste agente van het land zit in Amsterdam!

Imago
Sinds haar geboorte wordt ze al als Barbie verkleed. “Ik ben zo blij dat ik nu op Barbie lijk. Ze is het idool van meisjes over de hele wereld.”

Het is echter niet Kenova’s eigen keuze om zich zo te kleden en gedragen. “Ik heb niet dit imago gekozen, mijn ouders hebben dit gedaan.

Toen ik 6 jaar oud werd, begon mijn moeder Barbiepoppen te kopen en me ook zo te kleden.”

In die kleding stond ze uren voor de spiegel om haar poppenposes te oefenen en trad ze op voor vrienden van haar ouders, die haar de ‘Russische Barbie’ noemden.

Lees ook
Meisje (12) gestorven als gevolg van luizenplaag – Ouders grepen bewust niet in!

Natuurlijk
Kenova zegt dat ze haar huidige looks niet te danken heeft aan plastische chirurgie. Haar borsten met cup E en haar kleine taille zouden volledig natuurlijk zijn.

En om deze natuurlijke rondingen zoveel mogelijk te benadrukken, staat haar moeder erop dat ze elke dag haar kleding mag uitzoeken. “Ik mag geen kleding kopen zonder dat mijn moeder erbij is.”

De 26-jarige Russische Barbie sport vijf keer per week, 3 uur per dag. Ook doet ze nog elke dag aan hardlopen en volgt ze een dieet. “Zo kan ik mijn mooie figuur behouden.”

Nathan laat zijn vriendin regelmatig uit in winkelcentrum

Aldi komt met zeer luxe en betaalbare sofa’s voor je huisdier