in

Ouders gearresteerd nadat mama de misselijkmakende waarheid bekent: Vader stak baby in de magnetron.

Er bestaan helaas mensen die geen ouder zouden mogen zijn. Het vergt een zieke persoon om een kind te mishandelen of te verwaarlozen. Dergelijke verhalen moeten lezen, doet ons de mensheid in vraag stellen. Derick en Mikala Boyce-Slezak, beiden 22, brachten hun vier maanden oude zoon op 11 april naar het ziekenhuis. Ze beweerden dat hun kind “uitslag” had.

Maar nadat de dokters de jongen onderzochten en een röntgenscan uitvoerden, ontdekten ze dat hij verschillende hoofdletsels had, inclusief een hematoom. Een hematoom wordt doorgaans veroorzaakt door een hoofdwonde en komt voor wanneer er zich bloed tussen de schedel en de hersenen ophoopt.

Lees ook  Donkere rappers zijn helemaal klaar met ‘racistische’ André Hazes

Waarvan de ouders beweerden dat het een uitslag was, bleek uiteindelijk een brandwonde. Aanvankelijk beweerde Mikala voor de rechtbank dat iemand het gezicht van haar zoon met een in bleekmiddel gedrenkte handdoek had schoongeveegd. Toen er werd doorgevraagd beriep ze zich op het zwijgrecht. Haar echtgenoot legde geen getuigenis af.

Maar toen getuigde er iemand van de Kinderbescherming.

De persoon getuigde dat Mikala had gezegd dat Derick de baby had laten vallen om een commercial na te bootsen. We weten niet over welke commercial ze het hebben, maar het idee alleen al is weerzinwekkend.

Lees ook  Nederlands meisje Britt (18) beviel onverwachts en mag nu met haar baby Egypte niet uit

Maar het wordt nog erger. Diezelfde persoon getuigde dat Mikala gezegd had “dat ze redenen had om te geloven dat Derick het kind in de magnetron gestoken had en het toestel voor een korte tijd aangezet had.”

De rechtbank bevestigde hun aanhouding en momenteel verblijven de twee in afwachting van hun proces in de gevangenis.

Het enige goede nieuws is dat de baby nu in liefdevolle handen is, en dat zijn ouders zich voor deze vreselijke misdrijven zullen moeten verantwoorden.

DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Het prachtige eerbetoon van Kate aan Diana: Kijk wanneer ze haar hoed optilt en een geheim detail onthult.

Ze beginnen een zwanger zeepaardje te filmen, maar blijf goed naar zijn buik kijken. WHOA!