in

Oude man brengt zak naar het dierenasiel, als ze ziet wat erin zit, stromen de tranen over haar wangen

Alle honden verdienen een thuis waar ze zich geliefd, gewaardeerd en verzorgd voelen. Maar helaas loopt het leven soms anders.

Sommige honden wonen noodgedwongen hun hele leven bij een baasje die hen mishandelt, anderen brengen veel tijd door in het dierenasiel in afwachting om geadopteerd te worden.

Maar hoewel misschien niet iedereen in staat is om een asielhond te adopteren, kan wel iedereen iets doen om ze te helpen… zoals deze oudere man uit Tulsa, Oklahoma.

De gebeurtenis vond al eerder deze zomer plaat in een dierenasiel in Tulsa, Oklahoma.

De 20-jarige Madison Sorrels was aan het wachten om een hond te adopteren toen ze zag dat er een oudere man binnenkwam.

Hij droeg een aantal plastic zakken.

Madison was nieuwsgierig en keek toe terwijl het allemaal gebeurde.

Lees ook  Vader verlaat op een dag zijn gezin. 30 jaar later vind zijn dochter een geheim bericht van hem, op het internet!

Het bleek dat de man een dozijn tennisballen had meegebracht die ooit van zijn geliefde hond waren gewest.

Als eerbetoon aan zijn overleden maatje, wilde de man de tennisballen doneren aan het asiel, zodat de honden er plezier van hadden totdat ze geadopteerd werden.

Het was een klein gebaar, maar de blijdschap die het de honden gaf was onbeschrijfelijk!

Omdat de meeste momenten van aardigheid, onbaatzuchtigheid en vrijgevigheid ongemerkt gaan, besloot Madison het moment online te delen.

“Mijn vriend en ik waren een poedel mix puppy aan het adopteren bij de Tusla Animal Welfare asiel. We kwamen deze gentlemen tegen die tennisballen doneerde in herinnering aan een zeer geliefd huisdier. Als dit je dag niet maak, dan weet ik niet wat wel,” schreef Madison Sorrels.

Lees ook  Armin van Buuren - Het gaat niet goed met mij

De post ging al snel viraal op Facebook en honderden mensen schreven loftuitingen aan de oudere man.

Mensen wezen erop hoe onbaatzuchtig zijn actie was, in acht genomen dat hij net zijn hond verloren had. Hoewel niemand het hem had kunnen kwalijk nemen als hij om het dier had gerouwd en de tennisballen zelf had gehouden, besloot de oude man van zijn verlies iets te maken, wat blijdschap gaf aan anderen.

Wat een eerzame man!

Het is fantastisch om te zien hoeveel harten het aardige gebaar van deze man geraakt heeft. De wereld zou een betere plek zijn als er meer mensen zoals hij zouden zijn.

Deel om de oudere man te eren en om andere te inspireren zijn voorbeeld te volgen!

Deze identieke vijfling meisjes werden wereldberoemd in 1934 – maar hun levens mogen nooit vergeten worden

Man treft bloedende schildpad aan op het strand en reageert onmiddellijk