in

Oproep politie: bel ons niet als je zonder wc-papier zit

Bel vooral NIET het alarmnummer als je zonder wc-papier komt te zitten. Daar heb jij niks aan en hebben de hulpdiensten al helemaal niks aan.

De politie komt echt niet langs om een rolletje te brengen. Iets wat niet iedereen helemaal begrijpt, zo blijkt uit een post op Facebook.

De politie doet een dringende oproep: “Het is moeilijk te geloven dat we dit moeten plaatsen, maar bel niet 112 als je geen wc-papier meer hebt.

Lees ook  Deze jongen komt het hospitaal binnen met een open buik. De dokteres hoort wat de oorzaak is en kan het niet geloven!

Je overleeft het ook zonder onze hulp. De geschiedenis laat een groot aantal voorbeelden zien van wat je kan gebruiken als je geen ultrazacht naar citrus ruikend toilet-papier hebt.”

In de tekst die volgt, geeft de politie allerlei verschillende opties. Zeelieden gebruikten oud touw en ankerlijnen gedrenkt in zout water.

De oude Romeinen pakten een zeespons, ook gedrenkt in zout water. Maya’s deden het werk met maïskolven en boeren hielpen zichzelf met pagina’s uit de Farmers Almanac.

Lees ook  Man drinkt zoveel dat blaastest op hol slaat

“En dan zijn er natuurlijk ook nog andere alternatieven voor toiletpapier”, vervolgt de politie. “Bonnetjes, kranten, lappen stof, kant, wattenbolletjes en die lege wc-papierrol die nu op de houder zit.” Oftewel: genoeg opties die je uit kunt proberen vóór je de cijfers 112 intypt op je gsm.

Voor deze knappe Vlaamse zorgkundige gaan onze handen op elkaar

Waarom vallen we massaal voor K3-meisje Klaasje Meijer? De bikini foto’s